⚽ SL 19/20 H:17 | Galatasaray 5-0 Antalyaspor | MS | 28 Aralık

Umarım bu maçı ölçü alıp Ömer,Taylan ve feghuli'ye güvenmezler.

Rakibin savunmasında tarık ve Salih oynuyor lan!
Ortasahalari ise 2.lig lig seviyesinde.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!
Ilk defa sana katıldım

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umarım bu maç taylan haricindeki oyuncular hakkında yanıltıcı olmaz rakip açık ara ligin en kötüsü ona göre degerlendirme yapmak lazım ha iki hafta önce 2-0 dan 10 kişilik ankaragücüne maç veren takım olarak daha iyiyiz ama yine şampiyonluga yetmez

Umarım bu maçı ölçü alıp Ömer,Taylan ve feghuli'ye güvenmezler.

Rakibin savunmasında tarık ve Salih oynuyor lan!
Ortasahalari ise 2.lig lig seviyesinde.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!
Ahmet Reis dur allasen, yıllar sonra farklı bir şeyler görüyorum Galatasaray formasıyla.

Umarım ikinci yarıda Feghouli yerine Adem veya Emre Mor sahada olur

Abi , Falcaoya bu Goller iyi gelir, Özgüven, Heycan, Istek ..

Bu Adamin Kosularina bi bakin Allah askina, cok akilli kosular yapiyo , bizimkiler gec kaliyo.

Antalyaspor Kümeye oynuyo onuda unutmamak gerek tabi :)

Oh be bu mac olcu olmaz diyebilecegimiz bi mac cikti sonunda o kadar kotuyuzki bu sene bu sozu hic soyleyemedik .

Antalya yı sahadan sildik

IMG_20191228_185427~2.webp

işler çok iyi gitti ilk yarıda.

ama böyle gitmeme ihtimaline karşı hazırlıklı olmalıyız. inisiyatifi kaybedersek paniğe kapılmamalıyız. erken gol yiyip umutlandırmayalım.

Hemen gaza geliyo millet.Antalya bok gibi takım.Yaptığımız şey önde pres ve savunma arkasına koşular.Tamam baya gol pozisyonuna girdik atamadığımız doğru da Antalya öyle böyle kötü değil.Salih Dursun yerinde ben olsam daha iyi oynarım adamda 1 gram pozisyon alma yok 1 gram çevre kontrolü yok her pozisyonda adam kaçırdı arkasına.Takım iyi olsa 7-8 olurdu ilk yarıda.Feghouli dışında bişeyler yapmaya çalışıyo takım mücadele gücü yüksek bu akşam.Devre arası yollar ayrılmalı artık Feghouli ile.

Geri
Üst Alt