SL 19/20 H:17 | Rizespor 1-2 Fenerbahçe | MS | 29 Aralık

Hasan kartal adamsan geçen seneki gibi konuşursun silahım olsa hakemi vururdum dersin. Seni ince ince bir güzel doğradılar sen ayakta uyudun allahın barzosu

Yahu adamlar 20 puan kaybetmis, yetmiyor mu? Sen de gidip 24 puan kaybedersen elin takimindan medet umarsin

Lig net olarak fbye dondu. Gazisehir'den 1 puan bile yeter

Aloo başkan
Hadi bakalım bekliyoruz açıklamalarını
Hakem iyi miydi
Vuracak mısın hakemi

fenerin sampiyon olmasi icin her yol hazirlandi. Medyadan hakemlere TFFye kadar. Sivas basak trabzon falan rakip olamaz boyle bir ortamda. 30. haftaya lider girerler. Tek umudum son hafta bir mallik yapmalari ama ona da hakem izin vermez.

O mafya bozuntusu şimdi yalı çocuğunu yalıyordur.çok mutludur

Çok kritik galibiyet aldılar. Kim ne derse desin. Bu arada aldığımız 3 puanın hiç, ama hiç bir faydası olmadı, inanılmaz. Ihtiyar 8 numaralının Göztepe maçında yapamadığını bugün Deniz yaptı. Herkes çöp ilan etmişti, bence gayet etkili bir oyuncu.

Bok gibi hafta sonu resmen.

Ligin ilk yarisini 7.bitirip sonradan sampiyon olan var mi? Yav bir gidin.

Resim

Gokhani tebrik ediyorum 40 metreden topa uzanmadan golü yedi.

Rize başkanı ve ismail kartal mutlu mesut uyuyabilirler. Hiç mi direnci olmaz bir takımın

Rizesporun kalecisi olacak mal herif 45 metreden gol yiyerek tarih sayfalarına adını yazdırdı.İlk goldede kapattığı taraftan yedi.Yoksa bu fener yine yenilirdi.Kaldıki rize ligin gerek hoca gerek t.direktör kalitesi ile ligin en kötü 3 takımından biri.1.hafta dediğimin hala arkasındayım.Şikeciler ilk 3 e hiç bir şekilde giremez.

Biz bu rizeye bugün vallahi de billahi de yenilirdik, hem de 4-2 falan rezil ola ola.

Bizim ruhsuz topculari burada bir kez daha anmis olayim!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt