SL 19/20 H:17 | Rizespor 1-2 Fenerbahçe | MS | 29 Aralık

hasan kartal maçtan önce ali abisine bişeyler deyip sırıtıyordu...iso desen mal gibi izledi maçi..forvete bostan korkuluğu ogulcanı koymus..ulan cıkar mal ogulcanı yerine koy 1 ortasaha aminu yu da at forvete bu kadar basit...kaleci gökhanda ayrı bi maldı bugün..

Ne Fener ne biz şampiyon olamayız şu anda oynanan futbolla eger akıllı olurlarsa bu sene başakşehir ve trabzondan birinin şampiyon olacagını düşünüyorum ha trabzon da ünal hoca giderse onlarda düşer geriye başakşehir kalıyor

Resim
Bu adamla uğraşmanın hiç bir anlamı yok, emin olun. Türkiye’nin açık ara en güçlü adamlarından bahsediyoruz. Gitti söke söke aldı Vedatı. Bizim benzinciyi Türkiye’de ciddiye alan tek bir insan bile yok.

Gitti cebinden 35 milyon lira verip sponsor oldu. Boşuna uğraşmanın anlamı yok, biz kendi işimize bakmalıyız.

Yali cocugu tffsinden hakemlere anadolu kuluplerine kadar hepsini bagladi, ustelik saklamiyor da
Su zorlu bulusmasi rezaletine tek kelime eden cikmadi
Yaziklar olsun, bu ulkede futbol bitmis resmen
Ama cok fena olacak sonu, kufurlerle gonderecekler kulupten

Rize'nin oyun temposundan kaleye gitmeye imtina etmesinden topa vuruş şekillerinden vurmayışlarından şike yaptıklarını rahatlıkla anlıyorsun öyle bir maçtı işte "baba biz ne izliyoruz ya biri bana anlatsın" diyerek süper lige verilen arayı fırsat bilip uzaklaşmakta faide görüyorum.

3 puan almamızın anlamı yok ne yav? Zaten 20 haftada 1 tane galibiyet alıyoruz, içerde düşecek takımı yendik diye bir anda herkese 5 puan yaklaşacak halimiz yok. Bizimkiler 2. yarı adam gibi top oynasınlar, şu şikeciler kadar mücadele etsinler illa ki ibrenin bize de döneceği zamanlar olacaktır. İkinci yarı bambaşka olacak, şampiyonluk istiyorsak olmak zorunda. Yine gidip dandik dandik deplasmanlarda az emekten puanlar-galibiyetler verirsek bunlar 20 haftada kaybetse şampiyon filan olamayız zaten. Ligde hala 17 maç varsa, sen de tavşan atletin 10 puan gerisindeysen hala ipler senin elinde demektir. 3 kulvar 3 kulvar diye zırlıyorduk, artık tek kulvardasın, her hafta kıçını yırt da gönülsüzlükten değil, olacaksa şanssızlıktan puan kaybet bari.

Şu Gökhan Akkan balonuna da Muslera'nın yerine gelsin diyen vardı. Türk kalecileri görünce tarihimizin en iyi kalecilerin hep yabancı olmasına şaşırmıyorum. İnşallah 3-4 yıl sonra da şunların hiç eline düşmeden bir Muslera daha kazandırabiliriz kulübe.

Aslında şaşıracak birşey yok cidden şaşıran varmı Rize bir kere hariç hep yatıyor fenere aksini düşünen varmı küme düşmediği sürece bu böyle olacak

Çok kritik galibiyet aldılar. Kim ne derse desin. Bu arada aldığımız 3 puanın hiç, ama hiç bir faydası olmadı, inanılmaz. Ihtiyar 8 numaralının Göztepe maçında yapamadığını bugün Deniz yaptı. Herkes çöp ilan etmişti, bence gayet etkili bir oyuncu.

Bok gibi hafta sonu resmen.

ne bicim sacma yorum bu yav

adamlarin onunde 3 takim var ve kargalar ve alanya sporla 1-2 puan var

Rize'nin oyun temposundan kaleye gitmeye imtina etmesinden topa vuruş şekillerinden vurmayışlarından şike yaptıklarını rahatlıkla anlıyorsun öyle bir maçtı işte "baba biz ne izliyoruz ya biri bana anlatsın" diyerek süper lige verilen arayı fırsat bilip uzaklaşmakta faide görüyorum.
fb ilk yariyi 3 deplasman galibiyetiye bitirdi. anti futbol oynatan özdilek ve keko ismailin disinda okan buruk kadroyu yakalamadan 2.hafta fenere yenildi.

gazisehir - sumudica belki 1 puan alabilir ama mala bagliyor büyük maclarda
trabzon - fener yenemez
ankaragücü - banko fener
antalya - banko fener
konya - banko fener
kasimpasa - banko fener
gencler - harz bir seyler yapabilir
besiktas - fener yenemez

4 puan gerisinde oldugumuz fenerin artik kolay deplasmanlari kaldigindan bunlari gecmemiz mümkün degil.

Geri
Üst Alt