- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
4 p gerideyiz ve Kadıköyde maç Fb ekstra puanlar yaşamalı rakibimiz fb diyordum ya başşak yok sivas diyenler vardı hala diyorum tek rakibimiz Fb eğer biz yarışta isek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok mu pozisyonu? Ozan Tufan’ın Gökhan ile kaldığı birebir pozisyonu var maçın başında mesela. Tek tek saymayacağım.Rize berbattı da fenerin pozisyonu mu var. Bu mu doğru oyun. 40 metreden gol atmayı mi hesapladilar
Önce doğru dürüst transfer yapalımda Belhandaya satabilelim.4 p gerideyiz ve Kadıköyde maç Fb ekstra puanlar yaşamalı rakibimiz fb diyordum ya başşak yok sivas diyenler vardı hala diyorum tek rakibimiz Fb eğer biz yarışta isek.
Yok mu pozisyonu? Ozan Tufan’ın Gökhan ile kaldığı birebir pozisyonu var maçın başında mesela. Tek tek saymayacağım.
Illa gol pozisyonuna girilmesi gerekmiyor oyunu domine etmek için. 1 kere gir, ve at golünü, kazan maçını.
Önce doğru dürüst transfer yapalımda Belhandaya satabilelim.
Başakşehir bence en favori takım bu sene
Rizede 2-1 lik pozisyonu buldu ona bakarsan ilk yari.Yok mu pozisyonu? Ozan Tufan’ın Gökhan ile kaldığı birebir pozisyonu var maçın başında mesela. Tek tek saymayacağım.
Illa gol pozisyonuna girilmesi gerekmiyor oyunu domine etmek için. 1 kere gir ve at golünü.
Tamam kesin öyledir. 20 puanla 13. sırada olan Rizespor’un oyuncuları tatildeydi. Tribünler boştu, FB aslında PAF takımıyla maça çıktı.O kadar kolay mı bu iş tek seferde git işi bitir ?
Fb'nin karşısında rakip bile yoktu bugün Rize hiç sallamadı bile oyuncuları tatile yollamışlar düşün bunun ötesi olamaz.
Tamam kesin öyledir. 20 puanla 13. sırada olan Rizespor’un oyuncuları tatildeydi. Tribünler boştu, FB aslında PAF takımıyla maça çıktı.
![]()
Watch Rizespor - Fenerbahçe Penaltı Pozisyonu | Streamable
Watch "Rizespor - Fenerbahçe Penaltı Pozisyonu" on Streamable.streamable.com
sivas macinda dirar serefsizinin yaptigi faulün bir benzeri. yine penalti ve yine penalti verilmiyor!
eksi sözlükte bazi TOPLAR penalti degil diyor ciddi ciddila bu penaltiymis macta topa vuruyor gibi geldi direk herifi indirmis tipini z........ semihi bunu anlatsin bakam