SL 19/20 H:18 | Beşiktaş 1-2 Sivasspor | MS | 19 Ocak

Sivas kazanmasini isteyenlere hatirlatalim sivas ile deplasmanda oynayacagiz.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Genel tabloda bizim rakibimiz sivas değil,Fener ve Bjk.En iyi 2 adamlarını bedavaya alacağız zaten büyük olasılıkla sezon sonunda. Bu sezon sivasın şampiyon olması,bizim olmamamız bize çok fazla bişey kaybettirmez. Zaten önümüzde bu kadar rakip varken şampiyon olmamız mucizelere bağlı.

Öte yandan sivas düşüşe geçerse,fener potaya girerse onların şampiyon olması bize de dolaylı olarak çok zarar verir. Zaten borç batağında kulüpleri bu sezon da şampiyon olamazlarsa tepe taklak gidecekler. O yüzden sivasın yenilmemesi bize daha çok yarıyor, bu sezon genelinde konuşmuyorum.

Zivas bu maçı alsın da bjk aradan çıksın ne kadar az rakip o kadar iyi fbde yukarıya yaklaşmasın puan olarak , zivas puan kaybedicekse o hafta fb de kaybetmeli
Ben de öyle düşünüyordum ama Sivasspor ile aramızda olan 10 puanlık fark sıkıntı oluşturur ileride. Bir de Sivas'a gideceğiz. Puan kayıpları işimize gelir. Beraberlik güzel sonuç. Yoksa adım adım ikinci Bursa olma yolunda ilerliyorlar. Şampiyon olamaz falan demeye gerek yok. Bir bakmışsın Sivas şampiyonluk kupasını şehir merkezinde kaldırıyor, haberimiz olmaz.

Geri
Üst Alt