- 29 Temmuz 2011
- 17.195
- 8.779
- 1.588
Bu maçta olası yenilgi ile Bjkyi aradan çıkartan arkadaşlara, adamlar yenilse bile bizle aynı puanda olacak hatırlatmak istedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1Sivasin kadrosunu Fatih terime ver ilk 10'a zor sokar bunu yazdım ama linc bekliyorum
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fener harici kim olursa olsun. illa birini seç dersen başak derim.Sivas mı şampiyon olsun hocam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen öyleZivas bu maçı alsın da bjk aradan çıksın ne kadar az rakip o kadar iyi fbde yukarıya yaklaşmasın puan olarak , zivas puan kaybedicekse o hafta fb de kaybetmeli
Ben de öyle düşünüyordum ama Sivasspor ile aramızda olan 10 puanlık fark sıkıntı oluşturur ileride. Bir de Sivas'a gideceğiz. Puan kayıpları işimize gelir. Beraberlik güzel sonuç. Yoksa adım adım ikinci Bursa olma yolunda ilerliyorlar. Şampiyon olamaz falan demeye gerek yok. Bir bakmışsın Sivas şampiyonluk kupasını şehir merkezinde kaldırıyor, haberimiz olmaz.
Terim hala stoper mtoper desin Caner Osmanpaşa ile Aaron'u bize versen rezil eder
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ve bizim sahaya geleceklerBu maçta olası yenilgi ile Bjkyi aradan çıkartan arkadaşlara, adamlar yenilse bile bizle aynı puanda olacak hatırlatmak istedim.
Bu maçta olası yenilgi ile Bjkyi aradan çıkartan arkadaşlara, adamlar yenilse bile bizle aynı puanda olacak hatırlatmak istedim.
renktaş önceki sayfalarda yazdım tüm rakiplerimizi izledim ama emin ol ben sivas kadar hızlı hücuma çıkan bir takım uzun süredir görmedim diye bu oyunu en son elmandaki.sezonda oynamıştık şimdi de sivas oynuyor yıllar sonraAdamlar efsane hucuma çıkıyor ileride herkes hareketli. Biz ne zaman böyle oynayacağız bakalım,FT varken çok zor ama.
İyi güzel de bizim yok mu deplasman maçları? Sivas, Fener bla bla kaldı ki zaten x bir takımı da yenemiyoruz ki deplasmanda keza evinde de yenemiyorsun artık kolay kolay.2 dep maçları var üst üste ondan sonra arada antep maçı hadi aldılar diyelim sonra üst üste başak , ts , alanya maçları var iyice dağılacaklar işte illa her şeyi tek tek yazalım mı bizim sahaya gelicekler onu da hatırlatmama gerek yok herhalde.
İyi güzel de bizim yok mu deplasman maçları? Sivas, Fener bla bla kaldı ki zaten x bir takımı da yenemiyoruz ki deplasmanda.
Biz olamazsak Sivas olsun zaten. Bu sene FB'nin sampiyon olamamasi gecen yildan bile onemli. Tomarla para harcadilar. Bu sene de CL'ye gidemezlerse -daha ne kadar batabilirler orasi da ayri mevzu ama- gercekten ekonomik olarak bugunleri mumla ararlar...3 maçtır 90 dk takip ediyorum Sivası, Onur biraz zor düşüşe geçeler gibi. Hakemler filan doğramaz ise. Baya iyi oynuyorlar. Ama senin mantıkta güzel.
Avcı başakla bile 10 puan farktan ligi vermiş bi halt olmaz avcılı takım herhangi bir süt kupasını bile alamaz. Şu maçı 5-2 kazansa bile bu böyledir2 dep maçları var üst üste ondan sonra arada antep maçı hadi aldılar diyelim sonra üst üste başak , ts , alanya maçları var iyice dağılacaklar işte illa her şeyi tek tek yazalım mı bizim sahaya gelicekler onu da hatırlatmama gerek yok herhalde.