SL 19/20 H:18 | Beşiktaş 1-2 Sivasspor | MS | 19 Ocak

Bu maçta olası yenilgi ile Bjkyi aradan çıkartan arkadaşlara, adamlar yenilse bile bizle aynı puanda olacak hatırlatmak istedim.

Tahminim Mecnun Odyakmaz kankası Aziz için Febe ye şampiyonluğu vermez, Aziz Koçdan ölümüne nefret ediyor, Mecnun da Ali Koç u Şampiyon yapmaz..

Ben de öyle düşünüyordum ama Sivasspor ile aramızda olan 10 puanlık fark sıkıntı oluşturur ileride. Bir de Sivas'a gideceğiz. Puan kayıpları işimize gelir. Beraberlik güzel sonuç. Yoksa adım adım ikinci Bursa olma yolunda ilerliyorlar. Şampiyon olamaz falan demeye gerek yok. Bir bakmışsın Sivas şampiyonluk kupasını şehir merkezinde kaldırıyor, haberimiz olmaz.

Ben zivas şampiyon olamaz demiyorum ama olucaksa da olsun bizi çok etkilemez fb , başak , bjk olursa bizi daha çok etkiler mesela.

Hocamız bu puan farkını nasıl yaptıysa kapatacak mecbur Ocak Ocak diyordu göstersin şovunu.

Güzel maç oldu.
Sivas orta saha da iyi top kapıyor.
Elneny ve Atiba'yı döndürmüyorlar.
Ikili üçlü presten çıkamıyor Beşiktaş.
Çıkınca zaten gol pozisyonuna yakınlar.

Sivas kazandığı toplarla iyi çıkıyor final pas ta biraz sıkıntıları var dı.
İkinci gol de final pası müthiş bir zamanlama ile geldi. Böyle giderse Sivas bir tane daha yaslar.
Bakalım kimyager ne yapacak şimdi.

Gscimbom mobil

Herkes şampiyonluk diyor şampiyon olup gene paralar boşa gidecek biz değil diğer takımlarda aynısını yapıyor avrupa ya gidip cl de bjk nin rekoru kırılmasın ve hiç değilse bir gol atalım diye çırpınıyoruz bu biz için diğer takımlar daha beter durumda olurlar 8 rekoru gene bir yerli takım kıracak gene

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçta olası yenilgi ile Bjkyi aradan çıkartan arkadaşlara, adamlar yenilse bile bizle aynı puanda olacak hatırlatmak istedim.

2 dep maçları var üst üste ondan sonra arada antep maçı hadi aldılar diyelim sonra üst üste başak , ts , alanya maçları var iyice dağılacaklar işte illa her şeyi tek tek yazalım mı bizim sahaya gelicekler onu da hatırlatmama gerek yok herhalde.

Adamlar efsane hucuma çıkıyor ileride herkes hareketli. Biz ne zaman böyle oynayacağız bakalım,FT varken çok zor ama.
renktaş önceki sayfalarda yazdım tüm rakiplerimizi izledim ama emin ol ben sivas kadar hızlı hücuma çıkan bir takım uzun süredir görmedim diye bu oyunu en son elmandaki.sezonda oynamıştık şimdi de sivas oynuyor yıllar sonra

2 dep maçları var üst üste ondan sonra arada antep maçı hadi aldılar diyelim sonra üst üste başak , ts , alanya maçları var iyice dağılacaklar işte illa her şeyi tek tek yazalım mı bizim sahaya gelicekler onu da hatırlatmama gerek yok herhalde.
İyi güzel de bizim yok mu deplasman maçları? Sivas, Fener bla bla kaldı ki zaten x bir takımı da yenemiyoruz ki deplasmanda keza evinde de yenemiyorsun artık kolay kolay.

3 maçtır 90 dk takip ediyorum Sivası, Onur biraz zor düşüşe geçeler gibi. Hakemler filan doğramaz ise. Baya iyi oynuyorlar. Ama senin mantıkta güzel.
Biz olamazsak Sivas olsun zaten. Bu sene FB'nin sampiyon olamamasi gecen yildan bile onemli. Tomarla para harcadilar. Bu sene de CL'ye gidemezlerse -daha ne kadar batabilirler orasi da ayri mevzu ama- gercekten ekonomik olarak bugunleri mumla ararlar...

Avcı başakla bile 10 puan farktan ligi vermiş bi halt olmaz avcılı takım herhangi bir süt kupasını bile alamaz. Şu maçı 5-2 kazansa bile bu böyledir

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sivasin yenmesi icin 2 gol daha atmasi lazim

Geri
Üst Alt