Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.239
- 2.950
- 1.148
Emre Kılınç ı ilk defa alıcü gozle inceliyorum adam baya iyi. Hem toplu hem de topsuz oyunda cok iyi pozisyon aliyor, verdigi her karar dogruydu simdoye kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berabere bitmeli birisi kazanacaksa da beşiktaş kazansın beşiktaş devam ettiremez ileride ama sivas kazanırsa 10 puanlık fark aynı kalır üstüne iyice özgüven kazanırlarbesiktasin kazanmasini mi isteyelim
Sivasın kazanmasını isteyen arkadaşlar iyi misiniz biz olamazsak sivasın olacağını mı sanıyorsunuz ilerleyen haftalarda kıtır kıtır doğrayıp fenere verirler ayrıca böyle biterse 8e inecek daha 16 hafta var şimdiden ümidi kesmemek lazım
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sivas bassın geçsin ya ne bjk yenmesi
E, yani? Deplasmanda kimle oynadığımız fark etmiyor zaten sonuç belli.Sivas kazanmasini isteyenlere hatirlatalim sivas ile deplasmanda oynayacagiz.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben yazacaktim ayni seyi. Agitlar dokecek hicbir meziyeti yok. Fark yaratma sansi yok bizde.Emre kılınç umarım bize gelmez
Berabere bitmeli birisi kazanacaksa da beşiktaş kazansın beşiktaş devam ettiremez ileride ama sivas kazanırsa 10 puanlık fark aynı kalır üstüne iyice özgüven kazanırlar
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iste bu isten anlayan biriSivas'in kazanmasi isimize gelir. Bir de BJK'yi havaya sokmaya gerek yok. Sivas'in sampiyon olma ihtimali zaten cok dusuk. İlla ki bi yerde fena dususe gececekler. O yuzden BJK ile aramizdaki puan farkini ne kadar acarsak o kadar iyi...