SL 19/20 H:18 | Beşiktaş 1-2 Sivasspor | MS | 19 Ocak

Sivas Şampiyon olacak gibi duruyor, Odyakmaz satar diyenleri anlamıyorum, Şampiyon oldugunda Ş.ligi geliri ve yayıncı kuruluşdan alacagi pirimle en az 30 milyon Euro keş, bu parayı degil Koç, Arap şeyhleri bile veremez..

Bence ilk 5 maclari kaderlerini belli eder. Ilk maci aldilar ve gelecek 4 mactan iki tanesi basak ve trabzona karsi. 5 macta 12-13 puan alirlarsa, o gazla baya giderlerse ve son haftalara kadar sampiyonluk yarisinda kalirlar ve belkide olurlar.

Arkadaşlar şaka gibisiniz

Son haftaya kangallar kuşların 3 puan önünde girse bile son hafta kaybeder ve kuşları şampiyon yaparlar.

Kuşlar 2.siraya yükseldiği an kangallar görevlerini tamamlayıp liderliği kuşlara bırakır ve çekilir.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Bu maci alamayip patlarlar diye düsünmüstüm
Demekki sampiyon olacaklar

Sivas çok iyi oynuyor bütün oyuncuları canla basla mücadele ediyor yetenekten çok azim kazanıyor.ama işte yaşayacakları 2 kayıp özgüven kaybıyla beraber daha fazla puan kayiplarina sebep olabilir.o yüzden sivas şampiyon olur diyemiyor çoğu kişi

Bu maça çok özel anlamlar yüklemeye gerek yok, Beşiktaş şampiyon adaylarından biri değildi zaten ya bugün ya yarın cortlayacaklar diye bekleniyordu, bunlara biz hayat öpücüğü verdik yoksa avcının sezonu tamamlayamayacağı gayet belliydi.

Benim öngörüm şu, Galatasaray ve fb seri yakalayacak Sivas bir noktadan sonra arka arkaya puan bırakmaya başlayacak, şampiyonluk yarışı fb ve bizim aramızda geçecek, kadıköy maçımız çok hayati mağlubiyet dışında bir skorda şampyion olacağız bana göre. Bekleyip görelim.

Geri
Üst Alt