SL 19/20 H:18 | Beşiktaş 1-2 Sivasspor | MS | 19 Ocak

Sivas kadar cesur ve güvenli direkt pas yapan takım yok ligde. Ve bunu Fatih, Ziya gibi teknik açıdan vasat adamları dahi yapıyor. Mert Hakan'sız şu depten çıkmaları büyük iştir ve oyuncuya dayalı takım olmadıklarının göstergesi. Muhtemel oyuncumuz Emre'de bence çok iyi maç çıkardı. Sivas'ı izlerken çok keyif alıyorum şampiyon olurlarsa üzülmeyeceğim sonuna kadar hak eden bir ekip var çok iyi bir sinerji yakalamışlar 2009 Bursa havası net var.

Mert Hakan + Fernando + Kırmızı yediler kırmızı yemeselerdi 3 4 diye giderlerdi

10 kişi kalmışlardı yaw Ya da bahsettiğimiz postlar farklı
O mesajı unuttum. :LOL:

Ya var ya bundan sonra maç başlıklarına yazı mazı yazmayacağım, o başlığı sanki kahvede arkadaşlarınla maç seyrediyormuşsun gibi kullanmıyor muyuz ?!?! En azından ben o amaçla kullanıyorum o an aklıma ne geldiyse anlık olarak aktarıyorum, sonra bir bakıyorum arka arkaya bildirim yağıyor gahahaha bilememişsin, haha yine yanıldın vs diye mesaj bombardımanı.. Bana ne gareziniz var anlamadım ki maç başlıklarında dünya düzdür diyen bile oluyor biz kalkmışız bence Sivas kontradan gol atar maç iki farklı biter demişiz hemen auuuuuv.

IBBnin taraftari yok diye şampiyonluk sanslarini az goruyorduk. Sivas bu havayla stadi her mac kendi evinde fuller.

Ha biz olmaz isek Sivassporun şampiyonlugu beni fazla uzmez. Çatır çatır hak ediyorlar şuana kadar. Potansiyel CLde madara olma durumu zaten artık fazla ragbet gormeyen bir tez. Kendi aldığımız skorlar ortada.

O mesajı unuttum. :LOL:

Ya var ya bundan sonra maç başlıklarına yazı mazı yazmayacağım, o başlığı sanki kahvede arkadaşlarınla maç seyrediyormuşsun gibi kullanmıyor muyuz ?!?! En azından ben o amaçla kullanıyorum o an aklıma ne geldiyse anlık olarak aktarıyorum, sonra bir bakıyorum arka arkaya bildirim yağıyor gahahaha bilememişsin, haha yine yanıldın vs diye mesaj bombardımanı.. Bana ne gareziniz var anlamadım ki maç başlıklarında dünya düzdür diyen bile oluyor biz kalkmışız bence Sivas kontradan gol atar maç iki farklı biter demişiz hemen auuuuuv.

Ağabey kızma yahu evet öyle kullanıyoruz Mesajı tamamen olumlu olarak gördüm zaten dikkat edersen, öyle “bilememişsin” demek değildi amacım ki zaten hakikaten iyi kontraya çıkıyorlardı ben de 10 kişi kalmalarına rağmen Sivas gol atar diye düşünmüştüm. Nitekim Hakan boş kaleyi topu dikebilse 3 oluyordu.

Şampiyon olamayacağımızı düşündüğümden Sivas 3. Olur tahminin ile o mesajı bağlayıp CL paraları şikecilere gitmesin bari Sivas şampiyon olsun demeye getirdim. :berkan:

Ağabey kızma yahu evet öyle kullanıyoruz Mesajı tamamen olumlu olarak gördüm zaten dikkat edersen, öyle “bilememişsin” demek değildi amacım ki zaten hakikaten iyi kontraya çıkıyorlardı ben de 10 kişi kalmalarına rağmen Sivas gol atar diye düşünmüştüm. Nitekim Hakan boş kaleyi topu dikebilse 3 oluyordu.

Şampiyon olamayacağımızı düşündüğümden Sivas 3. Olur tahminin ile o mesajı bağlayıp CL paraları şikecilere gitmesin bari Sivas şampiyon olsun demeye getirdim. :berkan:
:ROFLMAO: :ROFLMAO: Estf yav ne kızması takılıyorum, en baştan anladım zaten senin mesajının alt metnini. Katılıyorum, başlıkta benzer bir yazıyı ben de yazdım Galatasaray için umudun yoksa Sivas'ın şampiyonluğu istemekten daha doğal ne olabilir ki.

“Sivas’ta Laila yok; La ilahe illallah var”

Başarının mottosu budur.

FB, Sivas, Basak ve Alanya deplasmanlarina 1'er puan yazip digerlerine full 3 yazsak 70 puan yapiyor.
Sampiyonluk icin 68 yeterli. Sivas’tan baska ustune cikabilecek takim olmaz, ki onlarda son duzlukte dagilir. Biz 68 yaparmiyiz orasi cok zor. Ruzgar lazim, onun icinde once Konya’dan rahat bi galibiyetle donmemiz lazim.

Geri
Üst Alt