⚽ SL 19/20 H:18 | Galatasaray 2-1 Denizlispor | MS | 19 Ocak

Emre, Lemina ve Saracchi iyi.
Falcao, Feghouli, Linnes kötü.
Geri kalanlar vasat.

Omer ve Feghouli kesinnikle kanatta oynamamali.

Sekidika & Onyekuru / Emre Akbaba & Onyekuru

takım nasıl beyler
övülecek pek bir şey yok, klasik gsc skor/oyun güzellemesi yapılıyor forumda aldanmamanı söyleyebilirim :D
emrenin gol atması güzel, saracchi fena degil
falcao belhandadan daha kötü şut atıyor desem yeter çok kaçırdı dermanı yok can yok adamda
feg yine kayıp yok defolmalı
seri hayalet
marcao klasik faulleri
donk klasik artistlikler ve boş vermişlikler
ömer kazmalıklara devam,yerden kalkamıyor halen ağlamaklı

Saracchi'yi ilk kez izliyorum. Hırslı yapısı hoşuma gitti ama asıl dikkatimi çeken nokta orta yapmadan önce kafasını kaldırıp, görüp öyle kesmesi. Bu çok önemli.

Lemina çok iyi. Performansından çok memnunum. Daha önce tanımadığım bir oyuncuydu ve gelirken İngiliz forumlarında adamların Lemina ile dalga geçtiğini okuyunca endişelenmiştim ama şu ana kadar ki performansı çok iyi.

Emre hep standart oyununu oynuyor. Bu adam tam 9.5 numara. Lemina gibi sürekli maçın içinde olmasını beklememek lazım ama bir pozisyonda çıkıp çok doğru koşuyla golünü atar, asistini yapar. Gol atmadığı maçlarda eleştirileceğini tahmin ediyorum ama bu adam sakatlık sorunu yaşamazsa bir sezonda 15 gol 5-10 asist yapabilecek bir oyuncu.

Feghouli çok etkisizdi. Bu sene genelinde 10 üzerinden 3'lük oynuyor. Belhanda'dan sonra gitmesini umduğum bir kaç oyuncudan biri...

Falcao ilk yarı kötüydü. Bir gol atarsa kendisine gelir.

Ömer ilk onbir için yetersiz. Iyi bir yedek...

Umarım Eskişehir'den alınan oyuncu ile Emre Mor'u ikinci yarı kısa bir süre bile olsa sahada görürüz.

Takım gayet tempolu. 2 tane daha atıp moraller yükseltip, süprize yer vermemek lazım.

Linnes en iyi performansı hep solbekte verdi zaten

Hareketli takım, önünde hareketli bir kanatla daha iyi olur, hatta mariano da oynar

İdeal takımda bu takımdan farklar
yeni stoper olmalı, sol kanatta onye, eğer tutarsa sağda sekidika, ilerde de bir golcü lazım
Seri ve emrenin de daha fazla sorumluluk alması lazım

Geri
Üst Alt