- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
@Can BÜYÜK Alman saati 14'de mac oynanacak. Gercekten bir ilk olabilir. TT Arena'da bu kadar erken hic mac oynamamistik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalya maci sonrasi pfdknin verdigi ceza hangi tribunleri kapsiyordu?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Can BÜYÜK Alman saati 14'de mac oynanacak. Gercekten bir ilk olabilir. TT Arena'da bu kadar erken hic mac oynamamistik.
Vikipedi acildigina göre bu soruya en iyi @Uğur İz cevap verir. 2 macimiz ögle vakti oynanmisti ama bu kadar erken hatirlamiyorum. En azindan Alman saati ile.TSI 16:00 da oynamadık mı hiç şimdiye kadar ?
sent via GSC
TSI 16 da oynamıştık diye hatırlıyorum ben.Vikipedi acildigina göre bu soruya en iyi @Uğur İz cevap verir. 2 macimiz ögle vakti oynanmisti ama bu kadar erken hatirlamiyorum. En azindan Alman saati ile.
TSI 16:00 da oynamadık mı hiç şimdiye kadar ?
sent via GSC
Vikipedi acildigina göre bu soruya en iyi @Uğur İz cevap verir. 2 macimiz ögle vakti oynanmisti ama bu kadar erken hatirlamiyorum. En azindan Alman saati ile.
Hatırladığım kadarıyla Karabükspor maçı vardı yine 16:00 da oynadığımız.TSI 16:00 da oynamadık mı hiç şimdiye kadar ?
sent via GSC