⚽ SL 19/20 H:18 | Galatasaray 2-1 Denizlispor | MS | 19 Ocak

Fener Başakşehir Sivas deplasmanları var burdan çıkamayız...
Çok formsuz oyuncularımız var kadro olarak ilgin üstündeyiz ama sahada bunu göremiyoruz...

Ben hala umutluyum. Ama şöyle umutluyum. Kadıköy deplasmanına gidene kadar tüm maçlarımızı kazanmalıyız. ve Kadıköy'e gidene kadar bir kez dışarı çıkıyoruz oda konya. Eğer bu maçların tamamını alıp kadıköy'e bir seri ile gidip oradan beraberlik ile dönersek şampiyonluk hayırlı olsun.
Ama bu seriyi yapamazsak geçmiş olsun. ilk 4'e kalmaya zorlamalıyız.

Bu sene şampiyonluk hayal önümüzde çok takım var artı hakemler...
Şikecileri sampiyon yapmak icin ne geliyorsa yapıyorlar...

1.FB
2.Basaksehir
3.Sivas
4. Beşiktaş
5. Trabzon
6. Galatasaray

Lig böyle biter...

Her şey tamam da beşiktaşın bizim üzerimizde bitirmesini tahmin etmek komik bile değil :D

Her şey tamam da beşiktaşın bizim üzerimizde bitirmesini tahmin etmek komik bile değil :D

Son senelere baktığımızda Galatasaray şampiyonluk potasında olunca sampiyon oluyor eğer potada değilsek ilgi her zaman orta sıralarda bitiriyor o yüzden Beşiktaş’ı bizim üstümüze yazdım...

Jesse yı muhakak görmek istiyorum

Son düzenleme:
Ömer Bayram oynamasın artık. Bir kez olsun Fegh (mecburiyetten) Jesse kanatlarını görelim lütfen. Beyinsiz kafasını kaldırmadan depar atan bir kanat görmekten sıkıldım artık. Ve lütfen ama lütfen bir kez olsun bir maçı domine edebilin. #BugünGünlerdenGalatasaray

Bu maçla başlayan 5 haftalık seride, çeyrek puan dahi bırakan takımı topla tüfekle vurmak lazım.

5 haftalık süreçte oynanacak maçlara bakın:

Beşiktaş-Sivas
Fenerbahçe-Başakşehir
Başakşehir-Sivas
Başakşehir-Beşiktaş
Trabzon-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Alanya
Trabzon-Sivas

Biz ise iddialı takımların hiçbiri ile oynamıyoruz.

Bu maçla başlayan 5 haftalık seride, çeyrek puan dahi bırakan takımı topla tüfekle vurmak lazım.

5 haftalık süreçte oynanacak maçlara bakın:

Beşiktaş-Sivas
Fenerbahçe-Başakşehir
Başakşehir-Sivas
Başakşehir-Beşiktaş
Trabzon-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Alanya
Trabzon-Sivas

Biz ise iddialı takımların hiçbiri ile oynamıyoruz.

Sivassporum hepsine çakacak merak etme

Basıp geçeceğiz ama bu maç önemli değil Konya maçında kazanmak zorundayız.

Bu maçı alalım da sonra Konya maçını düşünürüz

Geri
Üst Alt