⚽ SL 19/20 H:18 | Galatasaray 2-1 Denizlispor | MS | 19 Ocak

Hadi be hoca söyle oynat:

Nando
Linnes Donk Marcao Saracchi
Lemina
Seri Emre
Fegh Falcao Sekidika

naga, mariano, belhanda cöplerini oynatma. Ömer iyi hos cocuk mücadele ediyor ama bir de böyle dene..

Feghouli ayisinin yedek kaldigi ve şöyle basladigimiz bir 11 dilegiyle:

Muslera
Linnes - Donk - Marcao - Saracchi
Lemina - Taylan
Emre Akbaba
Sekidika - Falcao - Ömer

aylardır maç izlemiyorum yarım saat bakıcam futbol ümit vermiyosa sezonun ikinci yarısını da izlemem

Muslera
Linnes-Donk-Marcao-Saracchi
Lemina-Seri
E.Akbaba
Feg-Falcao-Sendika
çıkartır.

Muslera-Mario-Donk-Marcao-Saracchi-Lemina-Seri-Emre A.-Feghouli-Ömer-Falcao

Muslera
Linnes-Donk-Marcao-Saracchi
Lemina-Seri
Taylan
Feg-Falcao-E.Akbaba

Ömer’i keserse bu çıkar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nando
Linnes Donk Marcao Saracchi
Lemina
Seri Taylan
Emre
Falcao Adem
4-1-2-1-2 da yapilir aslinda

3'lü defans oynayabilecek bir defans hattımız olsa mariano'yu yollamaz mariano - sarrachi liberoları ile oynardım. böylelikle mariano'nun yaşından dolayı geriye dönememsinin önünü kapatır sadece ofansif yönünden faydalanırdım. ofansif olarak mariano > linnes.

Böyle bir şey olursa forumda emre akbaba düşmanları adeta çıldırır. Delirirler. Öyle kişiler gördüm ki emre akbaba konusu altında adam gol attıkça başarısız olmasını istiyorlar. Çok ilginç vakalar.
Birdaha söyleyim
Onlar köprüden önceki son cikisi almadigi icin karin agirilari oldugundan...

bein sports muhtemel 11inde sağ bek Şener,sol bek nagatomo

Böyle bir şey olursa forumda emre akbaba düşmanları adeta çıldırır. Delirirler. Öyle kişiler gördüm ki emre akbaba konusu altında adam gol attıkça başarısız olmasını istiyorlar. Çok ilginç vakalar.
Kamp döneminin basindan beri belhanda sevicilere iyi davranin. Emre öyle bi döndü ki belhandacilar ne yapacaklarini sasirdilar. Bir de terim görse bunu

Geri
Üst Alt