⚽ SL 19/20 H:18 | Galatasaray 2-1 Denizlispor | MS | 19 Ocak

İlk yarı aksayanlar

ÖMER
Feghouli
Falcao
Marcao
Biraz da Donk

Begendim takimi

Feghouli ve falcao hala formsuz,Özelikle falcao

Sahanın en iyileri sol bekimiz, Lemina ve 40 dakika boyunca Seri ydi. Seri son 5 dk sıçtı. İyi ki kalmış takımda.Linnes hücumlarda aksıyor Feguli bildiğimiz gibi yine kötü temposuz.

Falcao'yu elestiren bazi arkadaslarin biraz isi abarttigini dusunuyordum ama haklilar galiba. Su anki durumuyla cop desek cope haksizlik olur. Topa vuracak mecali yok yav.

belhandasız çok hoş değil miyiz ya
hoca evladını kenarda nasıl bekletebiliyor inanılır gibi değil, gitsin diye mobbing mi yapıyorlar nedir..

bir 10-15 dakika tempo gosterdik...

Feghouli bitik
Falcao bitmis
Linnes 6 ay oynamadi hic risk almiyor

Sarachi temposu ve orta yapmasi ile bu takima cok buyuk katki verebilecek gibi gozukuyor.

son 10 dakika tempomuz baya dustu .....
Falcao corner pozisyonunda elle oynadi.. penalti verilse hic birsey diyemeyiz.

Emre taylan ikilisi ortada zayıf kalır diyenlere gülüyorum bu seri mi sertlik kazandırıyor takıma... Taylan bunun yanında gattuso gibi

Falcao falan kötu de feghouli sahada yok.Onyekuru döndukten sonra jesse de iyi çıkarsa feghouli yedek kulubesinden çıkamaz.

Lemina kart sinirindaymis aman dikkat et Konya deplasmani çok önemli ...

Forumun cenabetligini düsünürsek, lemina ikinci yari sakatlanip cikar.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

2. transfer döneminde avruapda antrenman yapıp gelen marcao luyindama saracchi gibi oyuncular gerçekten hakkını veriyor bizim antrenmancılar üst dzey antrenman yaptırıyolar herhalde kendi bölgemizde pas yapıyoruz

Kimlerin lisansi iptal edildi ?

bu arada ben feroyu disari alalim sekidikayi izleyelim

---------Lemina-Seri--------
Jesse-----Falcao------Adem

İkinci yarıya böyle çıkmak lazım ama Ft 80 den önce değişiklik yapmaz,yaptığı değişiklerin 2 side selçuk inan ile belhanda olur.

Takim iyi oynuyor.2 adam bile nasil farktirdi gördu herkes.Saracchi nazar deymesin baya iyi.Emre akbabayı alex tarzi oyunu ile bize çok lazimdi.Göze batan negatif anlamfa 4 isim mevcut.En basta marcao cöpü.Yine berbat oynuyor.Linnes verimsiz.Feghouli ve Falcaoda iyi oynamıyor.

Geri
Üst Alt