SL 19/20 H:19 | Fenerbahçe 2-0 Başakşehir | MS | 25 Ocak

Maçın 1.dakiasında atılı alkışlarsın ama maçın sonu geldiğinde rakip atak yapıyorken atıp şov yapmak planlı eylemdir. Tam tersi skor olsa atılacak mıydı?
Ya boşver olan olmuş. Sabaha kadar oynansa maç sabaha kadar kazanırdı fb. Sonuç itibariyle düşünceli hareket. İster 1. İster 90.dk sinda olsun.

İyi oyunla galibiyeti hakketti adamlar.

Bir gercek daha var, bu lig dizayn edildi. Sampiyon olurlar boyle ama o Haram sampiyonluk elbet bir gun gotlerinden cikar. Ortalik oruspu cocuklarina kaldi, tff fbli, mhk fbli, hakemler satilik, zorluda oruspuluk yapiliyo. Ne bilim ************************************************* boyle ligi, amina koyduklarim alsinlar o kupayi bugunden sonra maclari izlemeyin. Sonucu belli bi lig, oruspu cocuklari aglamsinlar diye zorla sampiyon edecekler

Okan balına götüne gidiyor maçın en iyisi topalı çıkarıp boş posizyonda press falan yokken taca top atan adamı sahada tutuyorsa.
Tek atak yeri olan sol kanattaki en etkili adamı çıkarıp maç satan ceza sahasında 4 arkadaşı varken ceza sahası dışından roveşata çeken adamı hala tutuyorsa maç okumasını bilmeyen hıyarın tekidir.

Sahadan mi sildi?

Ne oynadilar acaba bana bi anlatin da bilelim?

Kosuyorlar, mucadele ediyorlar desen tamam diyecegim de iyi filan oynamiyorlar.

İyi oynayan takimin yuzde 80 topa sahip olma ile 70 dakikada 2 tane pozisyonu olmaz.
Cok belli, tahmin edilebilir bir oyunlari var.
Bu oyunla ic sahada bi sekilde ittire ittire kazanirsin belki ama deplasmanda hicbir halt yapamazsin ki yapamiyorlar da zaten.

Kaldi ki, bu kadar kotu Basak'a ve ic sahada oynamalarina ragmen ecel terleri doktuler.

Okan Buruk ve İrfan Can olaylarina hic deginmek bile istemiyorum zaten.

Su oyunu biz oynasak " Fatih Terim gitsin emekli olsun torun sevsin " dersiniz. Her hafta FB guzellemesi yapmaktan vazgecmiyor bazilari.

çok kaliteli oynamıyor fener doğru ama şu oyunlarını biz oynasak terime günde 5 vakit yapılan tapınma seansları 45 vakte filan çıkarılır

adamın takımı kaleye gidemeyince bile övülüyor

Okan buruk bugun kesinlikle sinifta kaldi

Bu macin Bizim tudor döneminde bjk deplasmaninda sahadan silinmemizden bir farki yoktu acikcasi

Ya boşver olan olmuş. Sabaha kadar oynansa maç sabaha kadar kazanırdı fb. Sonuç itibariyle düşünceli hareket. İster 1. İster 90.dk sinda olsun.

İyi oyunla galibiyeti hakketti adamlar.
Benim için sıkıntı yok yav banko kazanacaklarını biliyordum son bir hafta olanlar ve atamaya bakınca her şey net zaten.

Benim derdim suistimal yarın öbür gün 1-0a yatmaya çalışan her takım 90+1de başalar sahaya atmaya koalalara gönderiyoruz ayağına kadar gider bu, tehlikelidir. Kuralları keyfimize uydurmaktan ülkenin burnu boktan çıkmıyor

Okan bizim maç farklı mı oynadı sanki bizim kaleye gidecek gücümüz olmadığından okan 1 puana razıyken galibiyet aldı.

Bizden aldiklari serdar rodriguez tolga ile oynuyorlar bu uc oyuncu bizde net 11 oynar terim dusunsun sisik egolu terim efendi

Fenerbahçemiz bu sene şampiyon olacak gibi artık

Topal, irfan, Mahmut gibi kalasları koy fb maçını almayı bekle fb bu maçta 5 atmadıysa kendi salaklığı akbil ne şampiyon olur ne ilk 3 e girer

Ama her sene nisan ayına kadar favori mayısta da babayı alıyorlar sonra araya yaz giriyor hooop silbaştan ninnoş danteller yine yeniden :) bıkmadılar da bitmediler de :(

Biz hersene sampiyon olacagiz diye bir kaide yok. Ancak son yillarda ekonomik usunlugu ele aldik. Fenersampiyon olursa sampiyonlar ligi falan derken bizi yakalarlar. O nedenle sampiyon olamazsak uzulmem pek ama fener sampiyon olursa baygi uzulurum.

Geçmiş olsun. Bu sene de onların senesi. Bjk-Rize( d ) - Antep ( d ) - Ibb 12 puan kolay iş değil. Yönetim-futbolcu-taraftar birliğini sağladılar 4 maçta.
Biz daha birlik sağlayamadık. Takım da kötü oynuyor. Resmen ayağımıza sıktık sezon başından bugüne kadar. Daha Kadıköy'e gideceğiz. Bizden geçti. Fb yi engelleyecek tek taım ibb idi.
Seneye bakalım diyeceğim de yönetim de hoca da gider. Yeni yonetim yeni hoca zor olur sezon.

okan hiç bir plan geliştirmemiş. Demba ba olmayınca 4-4-2 taktiği yok olmuş. Demba ba yerine Mehmet Topal'ı koymak aptallık.

Ayrıca 4-4-2 oynuyorsan mutlaka 3. hatta 4.forvetin olmalı. Başakşehir'in 3.forveti yok

10 yıldır bu forumdayim objektif yorumların ağır bastığı bir dönem görmedim hic. Şike mike deyip duruyorsunuz bırakın boş yorumları adamlar sahada basmadık yer bırakmadı hak ederek kazandılar. 30 şut çekmiş adamlar, biz 2 ay once oynadık evimizde basakla 10 sutumuz 3 isabetli sutumuz var.

Sezon başında da söylüyordum hep kus ilan edildim. Bu ligde anadolu takımları sampiyon olamaz ekstrem bir sey olmadıgı takdirde. besiktas’in durumu ortada, bizim bi bok oynadıgımız yok. Bi trabzon’a kalıyordu is ama fb trabzon deplasmanından 1 puanla bile cıksa sampiyonlugu bırakmaz. yenilseler de sampiyonlugun en buyuk adayi fb.

Adamlar şiir gibi oynuyor biz hala terim cengiz atismasini gündemde tutuyoruz. Medyadan biri de cıkıp siz ne yapiyorsunuz demiyor bu ikiliye. Bos islerle ugrasiyoruz gercekleri goremiyoruz. Hala sike mike deyip avutun kendinizi

Geri
Üst Alt