- 1 Haziran 2015
- 28.265
- 19.687
- 2.148
fener, trabzon deplasmanında takılsa bile şampiyon olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya boşver olan olmuş. Sabaha kadar oynansa maç sabaha kadar kazanırdı fb. Sonuç itibariyle düşünceli hareket. İster 1. İster 90.dk sinda olsun.Maçın 1.dakiasında atılı alkışlarsın ama maçın sonu geldiğinde rakip atak yapıyorken atıp şov yapmak planlı eylemdir. Tam tersi skor olsa atılacak mıydı?
Sahadan mi sildi?
Ne oynadilar acaba bana bi anlatin da bilelim?
Kosuyorlar, mucadele ediyorlar desen tamam diyecegim de iyi filan oynamiyorlar.
İyi oynayan takimin yuzde 80 topa sahip olma ile 70 dakikada 2 tane pozisyonu olmaz.
Cok belli, tahmin edilebilir bir oyunlari var.
Bu oyunla ic sahada bi sekilde ittire ittire kazanirsin belki ama deplasmanda hicbir halt yapamazsin ki yapamiyorlar da zaten.
Kaldi ki, bu kadar kotu Basak'a ve ic sahada oynamalarina ragmen ecel terleri doktuler.
Okan Buruk ve İrfan Can olaylarina hic deginmek bile istemiyorum zaten.
Su oyunu biz oynasak " Fatih Terim gitsin emekli olsun torun sevsin " dersiniz. Her hafta FB guzellemesi yapmaktan vazgecmiyor bazilari.
Benim için sıkıntı yok yav banko kazanacaklarını biliyordum son bir hafta olanlar ve atamaya bakınca her şey net zaten.Ya boşver olan olmuş. Sabaha kadar oynansa maç sabaha kadar kazanırdı fb. Sonuç itibariyle düşünceli hareket. İster 1. İster 90.dk sinda olsun.
İyi oyunla galibiyeti hakketti adamlar.
Üstat espriydi di miKruse değil maçı Serdar aldı, ligin en iyi stoperi serdar
Topal, irfan, Mahmut gibi kalasları koy fb maçını almayı bekle fb bu maçta 5 atmadıysa kendi salaklığı akbil ne şampiyon olur ne ilk 3 e girer
Fenerbahçemiz bu sene şampiyon olacak gibi artık