Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.254
- 21.642
- 2.288
Insallah oynar diyelimrenktaslar hamsilerin malatya maçı iptal oldu bu wakeyeme.febeye karşı oynayacak mı yoksa cezalı mi sayılacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah oynar diyelimrenktaslar hamsilerin malatya maçı iptal oldu bu wakeyeme.febeye karşı oynayacak mı yoksa cezalı mi sayılacak
Febeye karşı oynamayacakmış saçma birşey amarenktaslar hamsilerin malatya maçı iptal oldu bu wakeyeme.febeye karşı oynayacak mı yoksa cezalı mi sayılacak
Cucu abisinden ogrenmis napsinBu nasıl hakem arkadaş hem penaltı veriyor. Hem de futbolcuya penaltı mi diye soruyor.
Fb iyi baskı pres yapıyor ama buna karşı hiç bir planı yok başakşehir in bu garip. Mehmet topalın tekniği yetersiz baskı görünce geriye dönüyor. Ayrıca irfan ve topal extra kötüler Okan buruk hocanın bunları görüp müdahale edeceğini düşünüyorum. Şöyle üst üste 10 pas yapamadı başakşehir buna çare bulması şart hocanınBiri bana ligin ayagi direkt en iyi topla cikan takimi basaksehirin nasil 3 tane pas ust uste yapamadigini aciklayabilirmi? Ben cozemedim.
Bi takimda mahmut ile topal iki kazma varsa o takim yari sahayi gecemez ahada gecemedi okan henuz stajyer 40 firin ekmek yemesi lazim basak 1 gol yesin mac 3 olurFb iyi baskı pres yapıyor ama buna karşı hiç bir planı yok başakşehir in bu garip. Mehmet topalın tekniği yetersiz baskı görünce geriye dönüyor. Ayrıca irfan ve topal extra kötüler Okan buruk hocanın bunları görüp müdahale edeceğini düşünüyorum. Şöyle üst üste 10 pas yapamadı başakşehir buna çare bulması şart hocanın
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
robinho bi halt yapamaz bu fizikle.
topal --> azu
ickahveci -->aleksic
son hamle olarak elia/crivelli--> gulbrandsen
İnsallahi yok bu isin açıkçası ilk mac hangisiyse o maçta oynayamaz.Insallah oynar diyelim
macin bi bölümünde islanin bölgesinde yarim orta yapmaya calisti. hunharca gülmeye calistim ama beceremedimtopaldan hala medet umulması skandaldır 2007'den beri 13 sene geçmiş hiç bir yeteneği olmayan biri dinamizmi çökmüş ama hala sahada.