SL 19/20 H:19 | Fenerbahçe 2-0 Başakşehir | MS | 25 Ocak

Başakşehir maca çıkmayı unutmuş.topal rezil,irfan can maçı satmış.rodrigues hep bomboş,murigi bile kanatta rahat rahat top kesti.fener iyi mücadele ediyo,o kadar.karsida takım yok.oyuncu değişikliği şart başaka

fb istatistiki verilerde ezmiş ama ben o kadarda iyi bir fb görmedim. Fırat'ın penaltısı yüzyılın komedisi o kadar komik ki Var'ı övmeye yönelik kurgu gibi geldi.

Biri bana ligin ayagi direkt en iyi topla cikan takimi basaksehirin nasil 3 tane pas ust uste yapamadigini aciklayabilirmi? Ben cozemedim.
Fb iyi baskı pres yapıyor ama buna karşı hiç bir planı yok başakşehir in bu garip. Mehmet topalın tekniği yetersiz baskı görünce geriye dönüyor. Ayrıca irfan ve topal extra kötüler Okan buruk hocanın bunları görüp müdahale edeceğini düşünüyorum. Şöyle üst üste 10 pas yapamadı başakşehir buna çare bulması şart hocanın

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1579975359802.webp

fener defansınin arkasına adam kaçırma düşüncesi yok başakta,önde basma yok.niye çıkmışlar maca

Fenerli topcularin ayaklari birbirine girmeli. Ibfk 1i korner 1i kornerden olmak üzere 2 tane yaglamali artik.

Hem harcama limitine tecavüz edecekler hem de 16 milyon TL ek bütce cikaracaklar. Yetmiyor Türkiye kupasinda en dandik takimi cekiyorlar.

Fb iyi baskı pres yapıyor ama buna karşı hiç bir planı yok başakşehir in bu garip. Mehmet topalın tekniği yetersiz baskı görünce geriye dönüyor. Ayrıca irfan ve topal extra kötüler Okan buruk hocanın bunları görüp müdahale edeceğini düşünüyorum. Şöyle üst üste 10 pas yapamadı başakşehir buna çare bulması şart hocanın

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi takimda mahmut ile topal iki kazma varsa o takim yari sahayi gecemez ahada gecemedi okan henuz stajyer 40 firin ekmek yemesi lazim basak 1 gol yesin mac 3 olur

Bu serefsizin MHK tarafindan 2021 mayisinda hakemligi birakacagi aciklandi.Son 1.5 senesi.Her kritik macta bu adi'yi masa olarak kullanacaklar alisin.

Yok abi vallahi objektif bir sekilde soyluyorum, FB bir halt oynamiyor.

O kadar belli, o kadar tahmin edilebilir bir oyunlari var ki. Bunlara karsi defans yapmak hakikaten cok kolay.

Adamlar yuzde 80 topa sahipler ama ortada hicbir sey yok. Koca 45 dk daki tek pozisyonlari macin basinda Kruse'nin kacirdigi.

Basaksehir'in kazmaligi tutmasa 1 tane atiyordu.

Crivelli, İrfan Can ve Mehmet Topal cok kotuler.

Crivelli > Guldbransen

İrfan Can > Aleksic

Mehmet Topal > Azubuike

Yaparlarsa kesin gol bulurlar...

topaldan hala medet umulması skandaldır 2007'den beri 13 sene geçmiş hiç bir yeteneği olmayan biri dinamizmi çökmüş ama hala sahada.
macin bi bölümünde islanin bölgesinde yarim orta yapmaya calisti. hunharca gülmeye calistim ama beceremedim

Begenmedigimiz Basakehir son 3 senede bizi ali sami yende tek yenen takim. fener mi oynatmiyor yoksa basak mi oynamiyor emin degilim.

Fener yetenekli bir takim olsaydi ilk yari en az 3 tane atardi bu baskiyla.

Geri
Üst Alt