SL 19/20 H:19 | Fenerbahçe 2-0 Başakşehir | MS | 25 Ocak

Yav kim ne diyecek dünyanın en organize şikesi yapıldı sahaya yansımadı dediler. Zaten yenilirsek gücümüz yetmedi bu sezon kötüydük deriz. Ama eğer Sivas maçına kadar yarıştan koparsak ve Sivas maçında puan alırsak Fatih hocaya bütün saygım sevgim biter.
baktın kurtuluş yok hocaya şike yaptırıp hapse mi attıracan
ulAn yasin

Stoeperi Jailson sol beki Dirar olan takim iş yapıyor çok ilginç Başakşehir birşey oynamadi ama Fenerde her adama iki kişiyle bastı kaliteleri eksik olsada hirslari gayet iyidi ...
İstikrar diyoruz buna. Geçen sene td değişikliğine gitseydi fb bu mücadeleyi zor gösterirdi.

Ona buna bahane bulmaya gerek yok adamlar iyi oynadı Okan falan geçin işin pis tarafı fikstürde lehlerine olmaya başladı zor maçları bitiriyorlar

Sahadan mi sildi?

Ne oynadilar acaba bana bi anlatin da bilelim?

Kosuyorlar, mucadele ediyorlar desen tamam diyecegim de iyi filan oynamiyorlar.

İyi oynayan takimin yuzde 80 topa sahip olma ile 70 dakikada 2 tane pozisyonu olmaz.
Cok belli, tahmin edilebilir bir oyunlari var.
Bu oyunla ic sahada bi sekilde ittire ittire kazanirsin belki ama deplasmanda hicbir halt yapamazsin ki yapamiyorlar da zaten.

Kaldi ki, bu kadar kotu Basak'a ve ic sahada oynamalarina ragmen ecel terleri doktuler.

Okan Buruk ve İrfan Can olaylarina hic deginmek bile istemiyorum zaten.

Su oyunu biz oynasak " Fatih Terim gitsin emekli olsun torun sevsin " dersiniz. Her hafta FB guzellemesi yapmaktan vazgecmiyor bazilari.

Vallahi sen şikecilerin şu oyununu Türkiy'e standartlarında begenmediysen, bişey diyemem. Malesef iyi oynadilar. Basmasik yer birakmadilar. Rakibe ani pres ile topu neredeyse tekrar kazandilar. Bu maç üzerinden konuşuyorum.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

1579978981722.webp

Adamlar bizden kopya çekip şampiyonluğa oynuyorlar. Saldığımız Sedar, Tolga, Rodriguez. Bizim isteyip malum şerefsiz yüzünden Fenere giden vedat.

Geri
Üst Alt