Hoca dun maçı vermek için epey çabaladı yine benzer şekilde oyuna hamle yapmak için tiyatro seyircisi gibi izlerse beraberlik olur maximum yani oyunculardan çok hocaya güvenemiyorum maalesef gerçek bu

Konyaspor ofansif olarak sıkıntılı ve tek tip oyun oynayan ezber takımı ilk golü atıp kimyalarini bozarsan şansları yok ...

1 gol atarsan ve üstüne gidersen gül gibi açılır.
ama gol atamadığın her dakika konya hırslanacaktır.
1 gol ise yetmeyecektir.

ilk 30 dakika içinde 1 gol ikinci yari ikinci golü atmak şart.

Mac bizim Konya o Kader iyi degil

Denizlispor bile daha cok Gol atdi ve Iyi takim 2. Ligen geldiler bide

skubic Selim anicic ve Alper dörtlüsünü geçersek kazaniriz

olası puan kaybında hoca maç sonu ardasını uzun uzun konusur hem puan kaybını örtmeye bahaneside olur mis gibi.

Kağıt üzerinde Konya kolay yenebileceğimiz takımlardan biri olmalı. Kapanan takımları açacak kritik paslar verebilecek çok sayıda oyuncumuz var. Hızlı olmamız gereken bir maç değil ki şu an (Jesse ve Onye olmadan) bizde o hız yok.

şu maçtan 3 puan çıkartırsak ( nasıl olacak bilmiyorum ) ivme kazanırız.

kanser olacağımız bir maça hazır olun derim.

Ula şu 1-1'in rovanşını bi alın diyecem ama kapanan bir aykut kocamandan ne bekleriz.

FB-Başakşehir maçından sonra oynanacak olması ve ligde bizden daha yavaş oynayan tek takımla oynuyor olması hasebiyle bizi avantajlı görüyorum.Ancak Aykut Hoca'nın da her daim defansif anlamda zorluk çıkarttığı gerçeğinden yola çıkarak da 0_1,0-2 mantıklı skor

kısır bir maç olacak gibi yine yakalayacağımız bir iki gol pozisyonunu değerlendirebilirsek bir ihtimal yeneriz şansın da yanımızda olması gerek

Bu maçta hocadan Terim efekti bekliyorum.

Şöyle bir kadro bekliyorum :

Muslera
Linnes - Donk - Ahmet/Marcao - Saracchi
Lemina - Taylan
Sekidika - Akbaba - Omer

Falcao

Feghouli bu maçta kesinnikle yedeğe çekilmeli.​

Saracchi - Sekidika denenebilir Ömer ile kilidi açmak zor beraberleğe kitleriz Denizli kadrosuyla maçı.

Geri
Üst Alt