Muslera
Linnes Donk Ahmet Saracchi
Lemina Seri
Sekidika Emre Adem
Falcao​

Kanatlara upgrade yapilmali. Kosmaktan aciz kel ve dan dun orta yapan Ömer'le kilit acamazsin. Akbaba kanatta, Adem zaman zaman degismeli olarak forvette olursa Konya defansi sasirir.

Hücum yapmayı bilmeyen iki takımın maçı. Sezonun en sıkıcı maçı olmaya aday.
Ama her ne kadar konya hücum etmeyi bilmese de biz ne yapar eder 1 tane yeriz. 1-0 yeniliriz...

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

hakem Koray Gencerler

Klasik beraberlik maçı deplasmanda maç kazanması çok zor bu takımın

tüm biletler satılmıştır
heyya heyya heyya
ultrAslan ultrAslan

Üçlü savunma çıksak daha doğru olur sanki ahmet üçlü de fena değil ama diğer türlü çok saçmalıyor ilk golü biz yersel kazanma ihtimalimiz çok azalır zaten zor gol yiyorlar iyice sıkıntı olur ilk golü biz almalıyız

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera (Okan)

Linnes (Şener)
Donk (Ahmet)
Marcao
Saracchi (Nagatomo)

Lemina
Seri

Feghouli (Jesse)
Emre Akbaba (Taylan)
Ömer

Falcao (Adem)

Bu roster ile çıkarız.

Mariano, Belhanda, Nzonzi ve Selçuk bir daha forma yüzü görmeden sezon biter inşallah.

Bir stoper ve bir forvet alabilirsek çok iyi olur bu arada.

Son 2 mactaki oyunumuzla bu maci kazanamayacagimiz cok acik.

hoca bu maçtada korkuluk gibi macı izler yine midahele etmezse mac sonu burada yemedigi küfür kalmaz

bir insan eliyle neden macı verir

1/0 çifte şans oynayın.

Konya rahat kazanir herkesin derdi gucu arda olmus ardaniza bilmem neydim transfer yok teknik tok taktik yok arda toramanini besleyecegiz

Anadolu topçusu Ömer oynarsa fena söverim hocaya...
Kos koca Galatasaray’ın sol kanatı Ömer şaka gibi...

Şimdi geldik sezonun en kritik maçına. Fatih Terim maça nasıl bir 11 çıkartacak bakalım. Ben olsam defansta Ahmet Çalık yerine Emin Bayram'la maça başlardım ya da 3'lü defans oynatırdım. Ömer Bayram'ın yerine ilk 11'de Jesse Sekidika da olabilir Onyekuru dönene kadar.

Muslera
Linnes Donk Emin Bayram Saracchi
Lemina Seri
Feghouli Emre Akbaba Jesse
Falcao

Ayrıca Lemina bu maçta sarı kart görmeli ve cezasını diğer hafta evimizde oynayacağımız ve nispeten daha kolay geçmesi beklenen Kayseri maçında çekmeli. Yoksa böyle 3 sarı kartla oynamaya devam ederse saçma sapan bir maçta sarı kart görüp önemli bir maçta cezalı duruma düşme ihtimali var. Bir sonraki hafta da Kasımpaşa deplsmanına gideceğiz.

Geri
Üst Alt