Koşulsuz şartsız bravo galiba uzun zaman sonra ilk kez deplasmanda devreyi 0-2 önde kapatıyoruz ilginç sokaklara dökülelim umarım ikinci yarı bir tane yiyip son dakika kanser olmayız da 3-0 filan yaparız erkenden.

Yalnız Emre sakatlanmadan önceki halinden daha iyi döndü :)

Nagatamo'dan sonra gözümüz bayram etti topu sol ayağına alıp çekip sonra sağa alıyorduya sanki beni 30 metrelik tusunamiler boğmuş gibi oluyordum.

ikinci golü kacirdim, fena oynamiyorduk ama

ikinci yarida ücüncü golü de atip rahatlayalim

İkinci yarı takım düşmezse eğer daha fazla gol gelecektir. Ama bu sezon ikinci yarıları hep düştük bugün bunu kıralım.

Fatih Hocam ALLAH rızası için takimi 2-0 önde diye geri çekme ve saldırgan futbola devam ettir bizide şaşırt, bu Konya nın gol atma şansı 0 kişisel hata olmadıktan sonra..

Sağ taraf komple aksıyor hoca inşallah geç kalmadan bi dokunuş yapar

Yine son 30 dk kabus görmeyiz inşallah. Umarım hoca geç kalmaz müdahalelerde.

Sen hep böyle miydin, yoksa sonradan mı böyle oldun?

Uzun uzun Feghouli yazmamak için adamın lakabını kullanınca fanı mı oluyorum. Sürekli sövdüğüm adam bir anda “benim kel” oldu.

Feghouli (soso yazmayayım fanı falan olurum maazallah) iyi oynuyor falan demedim. Ama işte okuduğunu anlamak önemli. Eskiden bu formun bir ağırlığı olurdu, şimdi okuduğunu anlamayanların yuvası olmuş anlaşılan.
Bu forumda neden herkes benim iq'm senin iq nu döver kafasinda. Ne kadar kasinti cevaplar yaziyorsun kardesim. Iyi oynayan adama laf eden sendin. Maci görme organinla izlemeni öneririm. Daha da alinti yapma.

Geri
Üst Alt