SL 19/20 H:19 | Sivasspor 1-1 Rizespor | MS | 27 Ocak

Aylardır böyle bu arkadaş.engelledim çoktandır,ama forum dışındayken yorumları görünüyor, antuya gitsin bu kadar seviyosa feneri
üstad bu yıl sende 2011 yıllındaki sergen zeren ruhunu görüyorum. cimbom düşmanlarına göz açtırmıyorsun
bu arada okadar alçak gönüllü bi cimbomlusunki konya macından 15 saat önce hissediyorum mariano asist yapacak dediğini anlatmadın henuz kimseye.

Bence FENERBAHÇE-GALATASARAY macini kazananan sampiyon olacak. ya biz ya fener

üstad bu yıl sende 2011 yıllındaki sergen zeren ruhunu görüyorum. cimbom düşmanlarına göz açtırmıyorsun
bu arada okadar alçak gönüllü bi cimbomlusunki konya macından 15 saat önce hissediyorum mariano asist yapacak dediğini anlatmadın henuz kimseye.
marianonun asist yaptığını bilmiyodur bence

marianonun asist yaptığını bilmiyodur bence
yok yav biliyor maç sonrasında menşın attı bana şifreli konustu ben demiştim dercesine.
mactan bi gece önce mesaj attı bak bukadar cimbom düşmanı marianoya saldırıyor fakat yarın oynar ve asist yapar dedi.
kendine gel lan ne marianosu linnes kaptı formayı dedim ama dinlemedi

Rizeliler alınmasın Rize çok güzel şehir bizim dusmanligimiz o boktan ugursuz stadına got yalayici şerefsiz başkanına ve topcularina özetle küme dussunler

yok yav biliyor maç sonrasında menşın attı bana şifreli konustu ben demiştim dercesine.
mactan bi gece önce mesaj attı bak bukadar cimbom düşmanı marianoya saldırıyor fakat yarın oynar ve asist yapar dedi.
kendine gel lan ne marianosu linnes kaptı formayı dedim ama dinlemedi
tehlikeli bi imaj yarattı bende bu hadise

neden sivasspor destekleniyor burda? 7 puan farkimiz oluyor sampiyonluk icin... inanilir gibi degil... sampiyonluga inanmayan taraftar dolmus buraya
Fenerin puan kaybı yapacağı garanti değil bizimde iyi gideceğimiz şüpheli olduğu için Sivas fenerin önünde gidebildigi kadar gitsin istiyor millet

Göztepe macini alsaydik, bence bugünden sonra sampiyon adayi no 1 biz olurduk.

Geri
Üst Alt