Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
garmash ayakta duramıyon ne ceşit bi şeysin lan kievde naapıyodun lale!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb kazanmaya devam ettikçe önemi yok. Sivas şampiyon olsun bu sene bizim için kayıp değil.hiç alakası yok haftaya 10 puanla başlayıp 7ye düşürdük bile daha ne![]()
Noldu reyiz hayırdır şampiyon olduysak yakalım sokakları. Haklı çıkman temennimiz tabi ki.
konya maçında bunu yazmışsınilginc.. sivas kazansin deseydim kus olmuyordum
Ezikler çünkü fener de başak da sivas da hepsi3 hafta sonra fark mark kalmaz dengeye gelir lig
ya bi geyik var ya üstad ersun yanalın çalıstırdığı kulupler 2. yarı dususe gecıyor diye belki yine tutar bu. mancını dönemınde de bu yasanmıstı yanılmıyorsam 3e 4e kadar ınmıstı fark sonradan biz çeşitli hatalar yaptık.Trabzon'un fbyi yeneceği garanti olsa Sivas'ın kaybetmesine üzülmem hatta sevinirim. Ama bu sefer de Fb'nin alıp başını gitme şansı var. Fikstürleri müsait.
Hiçbiri degilde Ankaragücü maçı beni yıkmıştı , o maçtan sonra hiç bir inancim kalmadı..10 kişilik takim evinde son 8 dakika 2-0 öndesin berabere bitiriyorsun..Göztepe macini alsaydik, bence bugünden sonra sampiyon adayi no 1 biz olurduk.
Sen de tam bay piposun biliyorsun harekete geçmiyorsunkonya maçında bunu yazmışsın
''ofsayt pozisyonunu kesti ve penaltilarini vermedi.. objektif olmak lazim''
''konya 60-70 kadar bekliyecek.. bizim pilimiz azalinca cökecekler ceza sahamiza''
Ondan sonra Vedat denen şikeciyi bilerek gördüğü sarı kart olayında ölümüne savunmuşsun. Real'e 6-0 yenildiğimiz maçın konusunda 6 kasım vurgusu yapmışsın. Daha sayayım mı? Yoksa şansını zorlamak mı istiyorsun!
KÜME DÜŞECEKSİNİZ KAÇARI YOKrize saldı sivas bitti atamıyo
ben objektif bir adamim...kendimi kandiracak degilim.. ne görüyorsam onu yazarim kendimi kandirmamkonya maçında bunu yazmışsın
''ofsayt pozisyonunu kesti ve penaltilarini vermedi.. objektif olmak lazim''
''konya 60-70 kadar bekliyecek.. bizim pilimiz azalinca cökecekler ceza sahamiza''
Ondan sonra Vedat denen şikeciyi bilerek gördüğü sarı kart olayında ölümüne savunmuşsun. Real'e 6-0 yenildiğimiz maçın konusunda 6 kasım vurgusu yapmışsın. Daha sayayım mı? Yoksa şansını zorlamak mı istiyorsun!