SL 19/20 H:19 | Sivasspor 1-1 Rizespor | MS | 27 Ocak

sivas 2.yarı golü bulur gibi duruyor

sivas'ın iki bekinin olmaması kötü etkilemiş. Özellikle Paul Papp kamyon gibi. Goiano'yu çok arıyorlar. Ekstra bir gole ihtiyaçları var.

Bu mac ali k*oc nasil istiyosa oyle bitecek gibi görünüyor

Rize'nin 1 gollük cani var gibi. Iki as bekinden yoksun Sivas bugün ilaveten tek gercek kanatla oynuyor.

Kone-Yatabare daha yakin oynamali ve Mert Hakan kanatta baslamali ikinci yari. 4-4-2 formasyonunda gol bulabileceklerini düsünüyorum.

Tabi gecis oyununu iyi oynuyorlar ama beceri konusunda biraz yetersiz kaldilar. Sakatliklardan dolayi Sivas'in oyunu cok etkilendi.

Hem Fernando hem Erdogan yokken kulübeden Djerlek olabilir. Bizim macta net bir gol kacirmisti ama hizli bir oyuncu.

Oyuncu degisikliginden ziyade bu maci saha icinden cözmek zorunda. Fazla hamle gücü yok. Merkez orta saha cogu oyuncu. Yasin de formsuz.

Rize'de Oguz Kagan gibi cirkef serolar oynuyor. Diagne nasil koyduysa Sivas'ta öyle koyacak bence.

Rize'nin de tehlikeli girişimleri oldu. Sivas favori ama sürpriz çıkabilir.

Bu arada..... spiker tam uyku hapı derken reklamda girdiler....

Daha iyi yapıyorsan spikerlik kk konusunda başvur..... :)

Sivas puan kaybeder gibi görünüyor, belkide ilk kez kapanan bir takıma karşı oynuyolar, işte burada büyük takım farkı ortaya çıkacak, kilidi açabileceklermi göreceğz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evindeki son göztepe maçı da aynıydı. Pozisyon bile bulamadılar.. Rıza bence 10 numara için özel yetenekli biri bulmalı. Bu kadronun ben hızla düşeceğini düşünüyorum. Büyüklere karşı bu sistem tutar ama anadolu takımları artık sistemi çözdü.

Sivas geçen sezon ibb yaptığı aynı hataya düşecek gibi kapanan takımlara karşı. Aşırı derecede sabırlı bir oyun zararlıdır.

Sivas'ın kazanması lazım.heleki rakip pislik sikeci rizeyse

Rize kümeye

Bu maça 1.5 çok yüklü girdiydim birazdan sövmeye başlarım. Pişmanım

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt