SL 19/20 H:19 | Sivasspor 1-1 Rizespor | MS | 27 Ocak

hangisi bizim menfaatimize Zuvasspor yenmesi mi yenilmesi mi

Bu maçı Sivas'ın kazanması gerek. Eğer fb Ts deplasmanında yenilirse o zaman puan kayıplarına başlayabilir (tabii bizim de seri galibiyetler almamız şart). Çünkü fb TS deplasmanını kazanırsa şampiyonluğun en büyük favorisi haline gelecek. Başak ve Ts maçlarını atlatmış olacaklar. Alanya, Sivas ve bizimle oynayacakları maçı içeride oynayacaklar. Bizim zaten o maçı kazanmamızın imkanı yok. Hakemler yine allem eder kallem eder maçı fenere verir. Şimdiden 7 puan fark yazalım. Yani şampiyon olmak istiyorsak Sivas'ın değil fb'nin puan kayıplarına odaklanmak lazım. Sivas'ın mevcut kadrosuyla son haftalara önde gireceğini düşünmüyorum. Ayrıca baskıyı da kaldıramazlar gibi. Şampiyonluk psikolojisi çok farklı bir şey. Daha önce 2 kere yarıştılar son haftalara kadar. 2'sinde de kaybettiler. Her ne kadar tecrübe kazansalar da winner bir kimlikleri yok. Çok korkmamak gerek.

Bizim şampiyonluğa havlu atmamıza ve Fb'nin yalnız kalma ihtimaline karşı Sivas veya Ts'nin seri galibiyetler alması lazım. Biz şampiyon olamazsak Fb'nin de olmaması lazım.
sivasın ts deplasmanı da var kadıköyde var, o yüzden şimdi puan kaybederse sivas ,fb sivası geçebilir. bu maçı kazanmaları daha mantıklı gibi

Sivas kazansın ki biz olamazsak şampiyon olma şansı yüksek olan fb harici takımlar olsun. Fenerin bu sene şampiyon olmaması çok önemli.

sivasın ts deplasmanı da var kadıköyde var, o yüzden şimdi puan kaybederse sivas ,fb sivası geçebilir. bu maçı kazanmaları daha mantıklı gibi
Aynen ben de böyle düşünüyorum. O yüzden olabildiğince kazanmalılar şu sıralar. Yoksa Fb'nin aşırı kolay bir fikstürü olacağından Fb yalnız kalmamalı.

Sivas baya doğru oynuyo, hücum ettikleri zaman rakip kaledenin orda 7 oyuncu saydım. Oyun kurarken oyuncular saklanmıyor ortadan hep 2 kişi topu çıkarmaya geliyor.

Kadikoydeki derbimiz sampiyonlugu belirler gibi duruyor

sivasta fatih de çok iyi yalnız

çok iyi pres zamanlaması var

Valla izliyorum şu an daha 15. Dakika yapmaları gereken her şeyi yapiyolar. Gol de bulurlar 5-10 dk içerisinde.

Hava buz atıyor yalnız. Bu şehirde antrenman yap bu şehirde maç yap hava durumu -15 valla insan şampiyonluğa oynamaya üşenir. Futbolcular sigara mı iciyo diye düşünür insan ağızdan çıkan buhari görünce.

İki takımın da kötü oynamasının nedeni maçın geç saatte olması.Sivasspor hep öğleden sonra oynuyodu..

fatihi övdük ama dili dışarı çıktı

Sivas puan kaybetmesin yoksa fener olur
fenerin olamayacagi belli olsun sivas o zaman puan kaybetsin
demek=> biz 4 puan onumuzdeki feneri gecemeyiz demekle ayni anlama geliyor

Biz feneri rahat geceriz o yuzden sivas puan kaybetsin

Geri
Üst Alt