Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
Boldrin yaracak samassayi şeftali gibi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

sivasın ts deplasmanı da var kadıköyde var, o yüzden şimdi puan kaybederse sivas ,fb sivası geçebilir. bu maçı kazanmaları daha mantıklı gibiBu maçı Sivas'ın kazanması gerek. Eğer fb Ts deplasmanında yenilirse o zaman puan kayıplarına başlayabilir (tabii bizim de seri galibiyetler almamız şart). Çünkü fb TS deplasmanını kazanırsa şampiyonluğun en büyük favorisi haline gelecek. Başak ve Ts maçlarını atlatmış olacaklar. Alanya, Sivas ve bizimle oynayacakları maçı içeride oynayacaklar. Bizim zaten o maçı kazanmamızın imkanı yok. Hakemler yine allem eder kallem eder maçı fenere verir. Şimdiden 7 puan fark yazalım. Yani şampiyon olmak istiyorsak Sivas'ın değil fb'nin puan kayıplarına odaklanmak lazım. Sivas'ın mevcut kadrosuyla son haftalara önde gireceğini düşünmüyorum. Ayrıca baskıyı da kaldıramazlar gibi. Şampiyonluk psikolojisi çok farklı bir şey. Daha önce 2 kere yarıştılar son haftalara kadar. 2'sinde de kaybettiler. Her ne kadar tecrübe kazansalar da winner bir kimlikleri yok. Çok korkmamak gerek.
Bizim şampiyonluğa havlu atmamıza ve Fb'nin yalnız kalma ihtimaline karşı Sivas veya Ts'nin seri galibiyetler alması lazım. Biz şampiyon olamazsak Fb'nin de olmaması lazım.
Aynen ben de böyle düşünüyorum. O yüzden olabildiğince kazanmalılar şu sıralar. Yoksa Fb'nin aşırı kolay bir fikstürü olacağından Fb yalnız kalmamalı.sivasın ts deplasmanı da var kadıköyde var, o yüzden şimdi puan kaybederse sivas ,fb sivası geçebilir. bu maçı kazanmaları daha mantıklı gibi