SL 19/20 H:19 | Sivasspor 1-1 Rizespor | MS | 27 Ocak

Sivasspor 2 farklı kazanır eksikleride temizlemiş olur bu maçla

Rizespor deplasmanda 6 gol atabilmiş. Sivasspor güle oynaya kazanır bu maçı.

Sivas yenilsin
Bu anadolu Takımlarına güvenilmez
Hepsi Fener’in bilmemnesi..

Fenerle başbaşa kalalım..

Nedense takilacaklarini düsünüyorum.

Beraberlik bekliyorum.

Günümüz futbolunda Liverpool'un hücuma çıkışları ne kadar hızlıysa bizim ligde de en hızlı hücuma çıkan takım net Sivasspor özellikle adamlar top rakipteyken 1 topa 2-3 kişi saldırıyor ve yorulmuyorlar top kendilerine geçince de takımca ceza sahası içine doğru fırlıyorlar.

Geçen sene Başakşehir'in kapanan takımlara karşı zorlanacağı belliydi çünkü Abdullah Avcı sadece pas yaptırıp maçta 1 pozisyon bulup gol attıktan sonra aynı sistemle devam ediyordu ama bunlar farklı bunların futbolunda hız, güç ve çeşitlilik var.

Yarın skor olarak farklı geçerler

Fbnin kazandığı haftalar sivasın kazanması lazım. Daha durun ligin sonuna çok var. Sivas son 4 haftaya 6 puan önde girse bile biz bi şekilde şampiyon oluruz diye düşünüyorum. Yeter ki bu haysiyetsiz camia saf dışı kalsın erkenden düşsünler. Ha olur da sivası geçemeyiz 2.oluruz o da kabul. Bu sene orman çocukları dışında kim şampiyon olursa geleceği kazanırız. Üstüne bir de biz olursak bugünü de kazanırız. Mantıklı düşünün sivasın erken puan kaybetmesi iyi değil.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sivasın puan kaybetmesi iyi olur.Hem haftaya Trabzon-Fener maçı var ikisinden biri puan kaybedecek hem bizim Kayseri maçımız var muhtemelen kazanırız yukardakilerle arayı kapatmış oluruz.

Sivasın puan kaybetmesi iyi olur.Hem haftaya Trabzon-Fener maçı var ikisinden biri puan kaybedecek hem bizim Kayseri maçımız var muhtemelen kazanırız yukardakilerle arayı kapatmış oluruz.
Fb dışındaki bütün rakipler figuran. Görmediniz mi ne kadar pisleşebildiklerini ? Biz fbyi geçmeden diğerlerinin bi önemi yok. Hele bi 2. olalım sivası sonra düşünürüz.

Fb dışındaki bütün rakipler figuran. Görmediniz mi ne kadar pisleşebildiklerini ? Biz fbyi geçmeden diğerlerinin bi önemi yok. Hele bi 2. olalım sivası sonra düşünürüz.

Tamam işte hacı ufaktan puan kaybı yapsınlar ki kapatalım biz de arayı.Haftaya fenerbahçenin kazanabileceğini düşünmüyorum biz kazanıp onlarla da puan farkını kapatırız işte.

Biz olamıyosak Sivasspor olsun ama Allah'ın izniyle yine biz şampiyon olacaz..

Fbnin kazandığı haftalar sivasın kazanması lazım. Daha durun ligin sonuna çok var. Sivas son 4 haftaya 6 puan önde girse bile biz bi şekilde şampiyon oluruz diye düşünüyorum. Yeter ki bu haysiyetsiz camia saf dışı kalsın erkenden düşsünler. Ha olur da sivası geçemeyiz 2.oluruz o da kabul. Bu sene orman çocukları dışında kim şampiyon olursa geleceği kazanırız. Üstüne bir de biz olursak bugünü de kazanırız. Mantıklı düşünün sivasın erken puan kaybetmesi iyi değil.

kesinlikle doğru. yarın sivas alsın haftaya trabzon fbyi yener,sivas yine kazanırsa 9 puan fark yerler ve fb bu sene de şamp olmazsa bence bi 5 sene daha olamaz,önümüzdeki yıllarda bi tane rakipten kurtulmuş oluruz

Tamam işte hacı ufaktan puan kaybı yapsınlar ki kapatalım biz de arayı.Haftaya fenerbahçenin kazanabileceğini düşünmüyorum biz kazanıp onlarla da puan farkını kapatırız işte.
Ufaktan puan kayıpları şu an fbye yarar dediğini anlıyorum ama daha erken. Fb olabildiğince kopsun sivas bizle kalırsa eli ayağı titrer zaten

Fenerbahçe ile Sivasspor ararsındaki puan farkı kalsın. Haftaya da Trabzon'a takılırlar da Sivas kazanır puan farkı açılırsa kimyaları bozulur eziklerin.

Biz yarışa dönemezsek Fener kılçık gibi ayıklar bunların hepsini.

Fener maçına kadar maçlarımızı alıp rakiplerin puan kaybını beklemeliyiz.

En iyi senaryo Sivas bu maçta puan kaybedip, haftaya Antep’i yensin.

Sonra Başak, Trabzon vs var zaten orada birbirlerini kıracaklar.

Trabzon da Fener’i yenmeli.

Geri
Üst Alt