- 1 Mayıs 2018
- 58.708
- 49.442
- 3.873
MS
2-1
2-1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu mesajla moralim bozuldu ciddi ciddiMS
2-1
hep bi fener lehine olumluluk hali falan,dikkat cekiyosun kardesMaalesef fb sampiyon bu sene
hep bi fener lehine olumluluk hali falan,dikkat cekiyosun kardes
Rize neden dussun ki zaten rizeden cok daha kotu takimlar var gencler ankaragucu kayseri konya, rizeye sira gelmezBu Rize kume dusmeyecek galiba. Sivas yense iyi olacak ama golu yemis bile.
dedektif gibisin reis anında enseledin he.hep bi fener lehine olumluluk hali falan,dikkat cekiyosun kardes
Kotu olduklarindan degil zaten, pis bir yonetime sahip olduklarindan hepimiz dusmesini istiyoruz ama zor maalesef.Rize neden dussun ki zaten rizeden cok daha kotu takimlar var gencler ankaragucu kayseri konya, rizeye sira gelmez
yönetim değişsin abi niye düşürüyosunuz biziKotu olduklarindan degil zaten, pis bir yonetime sahip olduklarindan hepimiz dusmesini istiyoruz ama zor maalesef.
reis laz mısın sen yoksa normal rizeli misinyönetim değişsin abi niye düşürüyosunuz bizi
Aylardır böyle bu arkadaş.engelledim çoktandır,ama forum dışındayken yorumları görünüyor, antuya gitsin bu kadar seviyosa feneridedektif gibisin reis anında enseledin he.
laz değilim normalimreis laz mısın sen yoksa normal rizeli misin