⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

MGU'da okumaya gitmeden önce ben de aynı böyle düşünüyordum. Altı üstü güzeller ne bu kadar abartılıyor v.s. İlk gün yurttan çıkıp şehri (Moskova) gezeyim diye çıktım Adem kardeşim ki ben öyle yolda çoğu kıza da bakmam, umursamam çok hatta. İnan kişiliğim değişti. Güzeller abi. Hiiç tartışmaya gerek yok. Ülkeye döndüğümde "ulan ben bu böceklerle mi yaşıyormuşum yıllardır?" dedirtecek kadar güzeller. :berkan: Allah sahiplerine bağışlasın tabi.
Rusya’da yaşayan biri olarak katılıyorum.Karakter ve sadakat olarakta bizim kızlarımızdan çok çok iyiler.

4411 diyorum.Solda emre sağda feg. babel önunde diagne

Emre mor Kanatta mı ortada mı acaba ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakatta iyi oynarsak Belhandanın yokluğuna bağlanacak

Puan kaybersek ise tam tersi olacak onu demek istedim

anladım

ben de dedim ne oluyor

benim görüşüm belli elde o işi yapacak tek adam

ama iyi oyuncu değil bariz

en basit şeyleri dahi yapmakta zorlanan adamdan iyi topçu olmaz üstelik ekstrası da çok az

kaleci üzerinden örnek verirsek refleksleri zayıf ve ayağı da pek iyi olmayan ama elde kaleye geçecek tek kişi olurya onun gibi birşey

Feghoulinin sağa yakın oynaması Emre ve Marianonun önünü açacaktır, o bölgedeki pas kalitesi iyi olursa skoru erken bulabiliriz.

Selcuk ve Belhandasiz bir mac iyi degerlendirilmeli. En az 3 farkli alalimki kazanan takimi bozmasin Fatih Hoca.

Geri
Üst Alt