⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Daum'lu fbnin ilk sezonu olabilir.bakmam lazim

Edit:yok onlar 3 almis 2 haftada

Sen bunu da mi alamayiz diyorsun?Bunu alamazsak toparlayamayiz bence.Deplasmanda mac alamiyor takim icerde kayip luksumuz yok

Denizli bayağıdır yenemiyordu,seriyi sonlandırdı.Aynı seri Konya'ya karşı da var,onlara karşı da bir yerde kaybedeceğiz,tam zamanı aslında form durumlarına baktığında.Sürpriz bir mağlubiyet daha şaşırtmaz beni açıkçası.

Deplasmanda toparlarız herhalde artık ya,yine 20'li puanlarda kalacak olursak şampiyon olamayız bu sefer.

konyanın kadroya baktım ön liberoların hepsi takımda hala jonsson volkan çamdalı jevtovic falan

çok zor maç

Denizli bayağıdır yenemiyordu,seriyi sonlandırdı.Aynı seri Konya'ya karşı da var,onlara karşı da bir yerde kaybedeceğiz,tam zamanı aslında form durumlarına baktığında.Sürpriz bir mağlubiyet daha şaşırtmaz beni açıkçası.

Deplasmanda toparlarız herhalde artık ya,yine 20'li puanlarda kalacak olursak şampiyon olamayız bu sefer.

Konya serisi sonlanacaksa 2.yari deplasmandaki macta sonlansin.Su an hic sirasi degil.Burada da kayip olursa ceviremeyiz cidden.Daha Cl maclari baslayacak.

Deplasmanda da toparlanamayiz.Kayseri,Malatya,Gencler,Bjk,Gazisehir,Trabzon,Goztepe.Ilk yaridaki kalan 7 deplasmandan Kayseri ve Gazisehir disinda hangisine 3 yazabilirsin?Nzonzi Falcao Feg gelse bile deplasmanda toparlanamayacagiz gibi geliyor bana.

5-0

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Konya serisi sonlanacaksa 2.yari deplasmandaki macta sonlansin.Su an hic sirasi degil.Burada da kayip olursa ceviremeyiz cidden.Daha Cl maclari baslayacak.

Deplasmanda da toparlanamayiz.Kayseri,Malatya,Gencler,Bjk,Gazisehir,Trabzon,Goztepe.Ilk yaridaki kalan 7 deplasmandan Kayseri ve Gazisehir disinda hangisine 3 yazabilirsin?Nzonzi Falcao Feg gelse bile deplasmanda toparlanamayacagiz gibi geliyor bana.

Malatya-Gençler-Göztepe'den 6-7 puan gelsin artık.Burada gidip 3-4 alırsak nanay olur zaten.Bana yine sezon ortasından itibaren geçen yılki gibi yüksek puan ortalaması yakalayacağız gibi geliyor.

Fener sivrilmesin de diğerleri nasılsa irtifa kaybeder bir şekilde.Fb önemli.

Alırız bizim sıkıntı deplasmanlardaydı aynı tas aynı hamam devam ediyor içerde ezer geçeriz zaten geçen sezondan kapanmamış bir hesabımız var bunlarla onun acısı çıkmalı.

Eğer sağlık durumları olumlu olursa Nzonzi,Feghouli ve Falcao(geldiği taktirde) bu maçta ilk 11 olarak sahada olmalılar.
Yeni transferler hızlıca adapte edilmeli.

diagne oynarsa maks 1 gol

feghouli oynarsa +1

falcao felan oynarsa +1 daha gol eklenir. denizli kadrosuyla mümkün değil 1den fazla gol atmamız

konya inanılmaz kapanacak bariz aykut taktiği ile 1 puan almak isteyecekler.

golü erken bulursak 4 fark atabiliriz

malesef zor maç 2-1 falan alabiliriz ya da 3 2 berabere biterse sanki 2 2 biter gibi

Falcao gelicekse bu maça yetiştirilip 11 başlamalı. Zaten fazla pozisyon bulamayacağız bulduklarımızı da kaçırırsak puan kaybı olmama ihtimali yok.

Konyaspor oynadigi 5 hazirlik macta sadece 1 gol atti , Konyasporda bu sene is yok kumeye bile dusebilirler

Konyaspor oynadigi 5 hazirlik macta sadece 1 gol atti , Konyasporda bu sene is yok kumeye bile dusebilirler

Denizli de bizden oynamadan 4 gün önce tam kadro Altay'dan 3 yemişti. Bizim şu anki kötülük seviyemiz bambaşka, 2013-14'teki gibi liderin 5 haftada 6 puan gerisine düşünce anca idrak edebileceğiz heralde.

Geri
Üst Alt