⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

tek derdi Galatasaray a çelmek takmak olan oynadığı futbol falan umrunda olmayan yatmaya gelen bir hocanın takımının ekmeğine yağ sürdük ilk yarı berbat bir oyun

Mactan once herkes muthis 11 falan diyordu

kotu oyun olacagi belli konya ile oynuyorsun

Fizik olarak iyi degilsin

bize bayernde , psg vey realde teknik direktorluk yapms adam lazim. kapanan takimlara nasil kilot acilir bilmiyoruz
1-Duran topu ön direğe kesmek yerine 4 tane kule gibi oyuncunun yakınına atarak
2-Bek dediğin orta sahada beklemeyecek bindirecek. Feghouli-emre-mariano aynı bölgede oynuyor günümüz futbolunda oyunu açanlar bekler

Kötü oynuyoruz. Umarım sıcağın etkiside vardır ama herşeyden önce bir laubalilik var. Hırs lazım ve hırs pek yok

Amma abarttınız ya bir gol eksik.. konya ne oynuyor böyle takıma gol atamazsan oyun tıkanıyor. Takım iyi ama orta sahamız ağır adam eksiltemiyor dripling yapamıyor pas ortasahası..

Bugün yine çok değişik hücüm varyasyonları izliyoruz... Guardiola görse ben ne oynatıyorum der.

Sahada çalışılmış tek bir pozisyon yok.Diagne Falcao ile düzelecek gibi görünmüyor.

Babeeeeeeelll bu ne lan top oynama sen. Hızlı adam lazım bize adamin kıçı kendisinden 2 metre geriden geliyor

Bir yığın saçma mesaj görüyorum yine.
İyi oynuyoruz, neredeyse tek ceza sahası şeklinde geçiyor maç ama son vuruşları yapamadık.
Aykut da sağolsun 10 beyazlı oyuncu kalenin önüne dizilmiş bekliyorlar.
Adam zaten ceza sahası etrafında oynamana izin veriyor öyle oynayınca iyi oynamış olmuyorsun

10 pasla yari sahayi geciyoruz. Aykutun zaten boyle futbol katilligi yapacagi belliydi bu oyunu cozebilecegin yek yer kanat veya duran top malesef onlar bizde yok

Sadece üretemeyen takımlar topu sürekli kanatlara oynar. Konya hata yapmadığı sürece gol atma şansımız yok.

Geri
Üst Alt