⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Lig basladiktan sonra orta sahayi aliyorsun ve bu adamlardan hemen performans bekliyorsunuz gec kalan transferler yonetim bu hafta ici bir forvet alamazlarsa o koltuklarda bosa yer kaplamasinlar 3 ay gecti yahu falcao dan baska forvetmi kalmadi dunyada cagneyi satamamamiz once yonetime spnra taraftara yazar yonetim acemi malesef taraftarimiz cahil

Takım genel olarak iyi bence.

Babel ve Emre Mor kötü oynamasa daha etkili ataklar geliştirebilirdik.

Herkes kızgın ama bence iyi bir ilk yarıydı. Konya karşısında oynamak çok kolay değil adamlar 4 + 4 birbirine yakın iki blokla defans yapıyorlar ve çok disiplinliler.

Topu çabuk kazanma konusunda takım çok başarılıydı. Nzonzi iyi oynadı. Nagatomo iyiydi. Feghouli Mariano uyumu güzeldi. Diagne fena oynamadı.

Ben memnunum. İkinci yarıda daha etkili olabiliriz. Konya bu kadar baskıyı zor kaldırır.

En önemli konu gol yememek.

Seri her geçen gün iyiye gidiyor. Milli maç arasından sonra gerçek seriyi izleriz mutlaka

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamın net özelliği belli müthiş bir pasör herif 50 m 60 m nokta atıyor.
Ama sağına bakıyor bindiren yok, soluna bakıyor bindiren yok, sağ ve sol açıklar sürekli içeriye kat ediyor.
Forvetin zaten defans arkasına sarkan bir adam değil.
Yani seri çok iyi topçu ama bizim yapıya uygun değil gibi.
Mesela Onyekuru kalsaydı muhtemelen Seri ile müthiş anlasacakti.

EC1wSgKXkAA57Gv

Yalnız denizli maçında da farklı değildik bana göre mal gibi gol yiyince hersey bozuluyor işte

Erman’a bak. Birilerini sampiyon yapmak istiyorsanız acik acik söyleyin diyor, konyanın penaltısı verilmedi diye. 2 günde fenerli oldu bu adam dünden beri feneri savunuyor

Diagnenin takımda kesin olarak kalacağını açılan ortalardan anladım sürekli orta deniyoruz ancak takım 2 senedir orta açmadığı için hepsi isabetsiz

Diagne iyi, Babel kötü, Nagatomo Mariano'dan daha iyi. Feghouli iyi. Luyindama çok iyi. Seri'yi beğendim ben. Nzonzi'lik bir durum oluşmadı. Konya otobüsü çekmiş işte. Emre Mor ortada olmuyor. Donk top sektirme derdinde.

Kanatlardan da, ortadan da gelmeye çabalıyoruz da oyun hala ağır. Linnes ve Şener bu ikisinden daha az oynamazdı zaten bu arada. Daha az oynuyorlarsa yedekte dahi durmalarına gerek yok.
Nzonzilik baya durum oldu ve hepsinden basariyla cikti

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt