⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Tamam bu konya 11 defans kapaniyor dogru ama bu kapanan defansa dakikada 2 tane orta acman gerekiyor. Baski kuruyoruuz ama zorlayamadik

Herkes farklı şey yazıyor anlamadım yani bu kadar farklı farklı yorumlanacak bir durum yok sahada. Hanginize inanacağımı şaşırdım. Allahtan maçı izliyorum

Diagnenin kaçırdığı çok netti yalnız dibine hafif girebilse goldü. Sonra dağılırdı konya yapıştırırdık 2 yi

Nagatomo okadar fırsat buluyor ki aslında ama cezaret yok hücumsal anlamda... Orta ne zaman ve nasıl atacağını bilmiyor gibi. Son bölgeye kadar gidiyor hop yana arkaya çevir topu babam

Topu 3. bölgede bu kadar tutup da organize hücum aksiyonu gerçekleştiremeyen başka bir takım hatırlamıyorum. Seri iyi futbolcu olsa da bu takımın ihtiyacı imiş gibi görünmüyor şu ana dek...Nzonzi iyi, Babel kötü..

Taraftar yine leş. Ateşleyin biraz takımı. Takım taraftarı ateşliyor bizde.

Jimmy girer duran toptan atarız

İyi top oynuyoruz bide belhanda olsa iç sahada yine namağlup gideriz gibi görünüyor abartılacak bi durum yok diagne orda yazsa çoktan 2-3 olmuştu maç

Kanat, bek ve orta saha almamız gerekiyor. Aciliyet sırası sağ bek>kanat>orta saha

Geri
Üst Alt