⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Konya kolay gol atabilecek bi takım değil,belki duran toptan çok fazla uzun adamı var. Ama çok ağırlar Ömer Ali haricinde birazda Milosevic hızlı adamları yok.

Geçişleri o yüzden seri ve kolay yapmalıyız tutupta Selçukla başlarsak tüy dikeriz. Ölümüne kapanacaklar bu açık ve net çok dolandırmadan patlatmak gerek muhtemelen stoperlerden biri Ali Turan,ee bi zahmette atalım yani

------Muslera--------
Linnes---Luyindama---Donk---Yuto
--------Nzonzi-------
-----Jimmy------Seri------
E.Mor---------------Babel
----------Diagne---------

Eğer Feghouli ve Belhanda oynayamıyorsa en güzeli bu. Hiç Selçuk falan maceraya girmeye gerek yok bu maçın şifresi cidden hızlı oyun

Galibiyetin yanı sıra iyi futbol sergilemeliyiz

çünkü bu sene hem saha içi hem saha dışı faktörler var

Bunların bilincinde olarak psikolojik üstünlüğü ele almalıyız

Vurduğumuzun gol olduğu
Diagne'nin patladığı
Taraftarın yeniden havaya girdiği
Maç sonu falcao müjdesinin verildiği

Bir maç olmasını temenni ediyorum.

Çok iyi oyun beklemiyorum yine ama nzonsi etkisi hissedilmesi gerekir takım oyununa.

Nzonsi takıma olan uyumu çok çok önemli bizim için. Umutluyum ama beli olmuyor bu işler yani. Yarınki maç dahil önümüzde ki 4-5 maç içinde az çok belli olur bizim durum bu adına.

Cikacak kadro
Muslera
Mariano Luyindama Donk Nagotomo
Selcuk Nzonzi
Feghouli Seri Babel Diagne

Mac sonucu 2-1 kazaniriz.

Selcuk'u ilk 11'de gormek istemiyorum.

+ konya biraz ters takim, golu erken bulmamiz lazim

Belhanda sakatsa Feg 10 numarada oynasın. Kanatlar emre babel. Belhanda olmadıgında takımda korner kullanacak adam kalmıyor gecen seneden beri söylüyorum bunu. Feg aciyordu bir aralar ama iyi acanıyor o da. Terim bunu dusunup Selcuk’u oynatmasa bari

Geri
Üst Alt