⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Aykut Kocaman otobüs değil tır çekse Nzonzi 6 numara Seri 8 numara oynadığı sürece deler geçeriz Nzonzi'yi izlemeyenler bilmez yarın izlesinler de öğrensinler bu adamın bu ülkeye nasıl geldiğine şaşıracaklar herkes bir Falcao hikayesine daldı gitti ama Falcao'dan daha önemli 6 numaraya nokta atışı geldi yarın farkını hissetirecektir

Takımımız çok kötü, taktiğimiz yok, Onyekuru'da yok ve leş gibi bir forvet hattımız var. Taraftarın defansa katkısı, kanattan bindirmeleri, ortaları, ara pasları, uzaktan şutları ve hucüm varyasyonlarının etkisi ile başlangıçta zorlansak da 3-0 alırız. Fatih hocamız da defolsun gitsin. Hatta sadece 17 deplasman maçı için bir hoca bulsak kafi. Taraftarımız içerideki maçları kendi başına sürekli alabiliyor. Yarın taraftar gününde olacaktır. O yüzden alacağız inşallah.

öyle fark falan beklememek lazım.

bu konyaya karşı son yıllarda galip gelsek de hep ite kaka oldu. yine öyle olur. bir de kilit bazı isimler oynamazsa zorlanırız epeyce.

ama 8-0'a 3 puan veriyorlar 2-1'e de. skorun önemi yok yeter ki kazanalım.
Bu işin 3 puanlık tarafı kalmadı renktaş. Eze eze yenmeliyiz ki Fener iyice gaza gelmesin. "Biz geçen senenin en iyi 2 takımından birisini deplasmanda geriden gelerek yendik. Adamlar deplasmanda lige yeni çıkan Denizli'ye hem oyun anlamında ezildiler, hem de maçın sonucunda 2-0 yenildiler. Bu hafta da kendi evlerindeki ilk Süper Lig maçında Konya'yı sidik zoruyla yendiler." dedirtmenin lüzumu yok. Had bildirmek gerekiyor. Zaten geçen seneki Konyaspor maçı skandaldı. Bu sene unutturmalıyız. Hem geçen seneki Konya maçını hem de Denizlispor faciasını.

İlk defa bir ikinci hafta maçına bu kadar bilendim. Moralimizi yükseltmemiz için çata çat, dişe diş, vura vura oynayıp bu maçı çok farklı bir skorla kazanmamız lazım çünkü yeniden adımızdan söz ettirmemiz için bu çok çok önemli bir maç. Saldır Galatasaray !
#BugünGünlerdenGALATASARAY #RakipKonyaspor #Hedef23

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu işin 3 puanlık tarafı kalmadı renktaş. Eze eze yenmeliyiz ki Fener iyice gaza gelmesin. "Biz geçen senenin en iyi 2 takımından birisini deplasmanda geriden gelerek yendik. Adamlar deplasmanda lige yeni çıkan Denizli'ye hem oyun anlamında ezildiler, hem de maçın sonucunda 2-0 yenildiler. Bu hafta da kendi evlerindeki ilk Süper Lig maçında Konya'yı sidik zoruyla yendiler." dedirtmenin lüzumu yok. Had bildirmek gerekiyor. Zaten geçen seneki Konyaspor maçı skandaldı. Bu sene unutturmalıyız. Hem geçen seneki Konya maçını hem de Denizlispor faciasını.
Konya'yı dediğiniz gibi duman etmeliyiz 7 veya 8 tane atabiliyorsan atmalısın bu senin rakibe saygısızlık yaptığını değil gücünü gösterir ardından bir Falcao haberiyle beraber psikolojik üstünlüğü tamamen ele geçirmiş oluruz hatta 6. hafta konusunda korkmaya başlarlar öylesi bir futbol koymalıyız nefesleri kesmesi lazım 2 galibiyetle milli araya girersek buralar 4. hafta için sabırsızlıkla maçı bekliyor olur :D

bunu ben de isterim lakin takımın öyle birden farklılaşıp coşacak bir hali yok. olursa şaşırtıcı olur benim için. hiç o ışığı veremedik şu ana kadar.

bunu ben de isterim lakin takımın öyle birden farklılaşıp coşacak bir hali yok. olursa şaşırtıcı olur benim için. hiç o ışığı veremedik şu ana kadar.
Seri 6'dan 8'e kayacak Nzonzi'de 6 numaraya geçecek Seri yarın ilk defa gerçek futbolunu gösterecek işte o zaman şimdiye kadar 6 numarada oynadığı sürenin kayıp olduğu anlaşılacak

Konyanın stoperinde kesin Ali Turan-Anicic oynayacak. Veya Anicic yerine Filipoviç gelebilir ama farketmez 2side ağır. Ali Turan zaten söylemeye gerek yok. Sol bekte muhtemelen Ferhat oynar. Ön libero 2lisi Jonsson-Jevtovic olur yavaş oynarsak bu 2li başarılı olur. Ama hızlı oyunda başarılı olma şansları yok

Selçuk ile oynadığımız içindir o. Nzonzi-Seri ile değişecektir bu. Eğer dediğin gibi sidik zoruyla alınacak bir galibiyet olursa zaten bu ligi Fener süpürür kusura bakma.

Geri
Üst Alt