⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Kazanacağız, ikinci hafta da olsa kazanmak zorundayız! Feghouli sahada olursa işleri çok daha kolay çözeriz. Hemen akşam olsa da maçı izlesek, muhtemelen yine kötü oynayacağız ama çok izlemek istiyorum.

Bügün puan kayibi olursa büyük sikinti olur, ligin basi puan kayiplari olabilir ama Falcao meselesi taraftarin iyice gerdi icin yönetime büyük tepki gelebilir.

Bu maçta şimdilik iyi futboldan çok resultante importante
zaten hep öyle renkdas...ligin basi olur daha topcular alışmadı iyi top beklemeyin ligin sonu gelir futbol önemli değil önemli olan 3 puan denir. ligin ortasında da ya sakatlik olur yada cezalilar önemli adamlarin oynamaz yine iyi futbol göremezsin bakalim ne zamana nasip olacak ...

Muslera
Şener
Luyindama
Donk
Linnes
Seri
N’Zonzi
Emre Mor
Feghouli
Babel
Diagne

Mümkünse Mariano-Nagatomo ikilisini uzun bir süre gözüm görmesin.

Belhanda’nın yokluğunda Feghouli orada daha önce oynadı.

Emre Mor kilidi açmak için 11’de. Şener ise defansif açıdan her bekimizden daha sağlam, daha fazla git/gel yapabilen biri. Orta kesmesini de biliyor. Kesinlikle 11’de olmalıdır hazırsa.

Diagne kötü oynarsa zamanında kezmana yapıldığı gibi saldırı yapılsa arabasına ne güzel olur, adama yönetim tekmeyi basamıyorsa biz basmalıyız

Benim için Selçuk'un oynamasının skordan bağımsız olarak şöyle önemi var.

Bu maçta da Seri 6 Selçuk 8 çıkıp N'Zonzi yedek kalırsa, hoca gerçekten yaşlanmış ve bu sezondan umutlanmaya gerek yok demektir.

İstersek 10-0 yenelim. Farketmez. Selçuk sahaya adım atmamalı. Terim'in yuhlanacağını bile bile oynatacağını sanmıyorum.

Geçen haftaya göre
Marco yerine Donk
Selçuk yerine Nzonzi
Belhanda yerine Feghouli
Jimmy yerine Emre

Eze eze kazanıp düşmana korku vermeliyiz herkes ayağını denk alsın eyvallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç esnasında protesto yapmayıp maç sonuna saklamalıyız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nzonzi ve Feguli 11e. Babel'inde artık elini taşın altına sokması gerekir. Güvendik kendisine, güvenimizi boşa çıkarmamazı lazım. Bir kayıp yaşayacağımızı düşünmüyorum bu maçta. Üstün bir futbolla 4-0, 5-0 gibi ezici bir skor istiyorum!

Geri
Üst Alt