⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Arkada oturub defans yapan takimlar butun futbol zevkini olduruyor .

Diagne yerine topu iyi saklayan pass dagidan biri olsaydi oyunumuz daha iyi olacakdi

Отправлено с моего SM-A520F через Tapatalk

Bu nedir aga bu futbol 90larda kaldı artık aykut kendini biraz geliştir maç boyunca 11 kişi savunma nedir olum. Hiç mi atak yapmak canın istemiyor

En uyuz olduğum olay topu alan geri dönüyor şunu çözemedik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seri denen eleman yapıyor çoğu kez , ileri atsa da kaptırıyor saçma kısa paslarla . Adama isinamadim 3 maçtır

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Mor katkı veriyor.

biz de taktik yok maalesef yada hiç hazır değiliz yada oyuncular kalitesiz yada isteksiz :)

Maç çok sıkıcı.
Konya+Aykut= leş futbol

Belhandayı bile aradı gözler.
Gerek yok Babele, koy Emreyi sola Fegh sağda Belhanda ortada.
Iki tane sahte kanatla olmaz bu işler.

Gscimbom mobil

bugün nagatomo hücuma destek vermeye çalışıyor ama bütün çizgide tek başına kaldı. babel sürekli ceza sahasında bekliyor.

sağ kanatta da emre'nin tek opsionu içe doğru top sürmek.

rakibi hiç açamadık. işimiz zor görünüyor.

Diagne iyi, Babel kötü, Nagatomo Mariano'dan daha iyi. Feghouli iyi. Luyindama çok iyi. Seri'yi beğendim ben. Nzonzi'lik bir durum oluşmadı. Konya otobüsü çekmiş işte. Emre Mor ortada olmuyor. Donk top sektirme derdinde.

Kanatlardan da, ortadan da gelmeye çabalıyoruz da oyun hala ağır. Linnes ve Şener bu ikisinden daha az oynamazdı zaten bu arada. Daha az oynuyorlarsa yedekte dahi durmalarına gerek yok.

Belhandayı aradık beyler , Nzonzi sağlamım ortayı toparlarım diyor ama Seri araya top atamıyor verkaç yapan yoktu ortaya Emre geçti hadi dedim yapacak olmuyor olmuyor

Geri
Üst Alt