⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

İddaa ediyorum Dünya üzerindeki hiçbir hoca şu kadroya daha kötü top oynatamaz, deli dana gibi koşan 11 oyuncu 1 tane de Sneijder gibi klas adam vereceksin Terimin eline o şekilde baskı karambol bişeye benzer oynattığı oyun. Ben hayatımda taktik yönden bu kadar zayıf hoca görmedim, Pirlo'ya gülüyor herkes de adamın işi gücü yok Terim'e çatacak durduğu yere sanki fenerin kongre üyesi. Herşey açık seçik belli gayet, Terim bizi yine Türkiye'de şampiyon yapar belki ama yine top oynamayacağız ve avrupada hiçbirşey yapamayacağız bunlar net.

Fatih hoca kendinden önceki takımla şampiyon oldu bunu unutmayalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao malcao değil bu takımın sorunu lan anlayın artık öne 2 falcao koysan nolur bu takımda bu teknik yönetimle.

2 sezondur ne oynadığımız belli değil hala burda sakin olun güzellemelerine şaşırıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Golden sonra oynanan oyunun bir açıklaması yok. 10 kişi kaldım diye her topu ileriye şişiremezsin kardeşim. İleride top tutacak bir forvetin olmayınca böyle baskı yersin işte. Otobüs çekmeyi de bilmeyince böyle mal gibi kalırsın maç sonu. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok, yol yakınken bıraksınlar beceremeyenler.

DguDQxiWAAAx0t0.jpg

asıl ŞL de nahoş bir grup çekersek asıl acıyı yaşayacağız..

Falcao'yu bi tarafınıza sokun. Ulan o kadar eksik var takımda sıkıntı var. 1 buçuk aydır Falcao gündem oldu. Taraftarı uyuttular resmen

Sezon bitti diyenler de var ldldldldldldld abi ergenleri almayın şu foruma lütfen.

Geri
Üst Alt