⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Diyoruz gecen sene ilk golu arriktan sonra boyle rakiplere karsi Onye ve Baduo ile etkili oluyorduk Yok Seri cok akilliykis yok seri cok iyi pas atiyormus icine etti macin saolsun Seri Bey

Fener son dk attı biz son dk yedik anasını satim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi çıkıp falcao ile ilgili açıklama yapıp gündemi değiştirecekler ama yine 5-6 gün bekletecekler.Yemeyin lütfen gereken yerlere tepki verme zamanı.Haftaya kayseri deplasmanı var 1 puan alırsak iyi

Attığımız golden sonra 10 sn top tutamadık ileride.Kırmızı karttan sonra ise 2 sn tutamadık.Koskoca diagne 2 tane top indiremedi ali turana karşı.Allah o fiziği ona niye vermiş bilmiyorum elini kolunu sallasın diye herhalde.Sonuç olarak Nzonzi dışında leş bir görüntü çizen takım var sahada.Zor bir sene bizi bekliyor gibi görünüyor.Allah yardımcımız olsun.Kısa sürede toparlanır umarım takım.Albayrakta artık alsın bir yerine soksun o yüzde 99uda.

Yalnız takım hakikaten çok kötü hoca neyin kafasında bilemiyorum, şahan'ın bir skecinde fink vardı aha bizde de o rolde babel var. Takım ne yapıyor ne ediyor belli değil.

Korktuğum gibi saçma sapan bir gol ile berabere kaldık. Sonuca bakıp da saldırmanın gereği yok. Bu takım bir iki dokunuşla ligi süpürecek kıvama gelir. Sadece kötü bir başlangıç oldu. Bir iki gün de takılmam sanırım burada ve sosyal medyada. Millet kafayı yemiş, iki haftada havlu atıyor herkes. :D

Geri
Üst Alt