⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Takımın eksikleri hızlı kanat oyuncusu forvet ve tempolu bekler ama dahada kötüsü ne yazıkki artık doymuşluk var hem futbolcuda hem taraftardada var bu senede fb olsun ne olacak şampiyon hersene biz mi olacaz diyenler var

diagne savunanlar destek verilmeli diyenler çıksın ortaya vasat seviciliğin sonu fbjk dir

Ya kardesim sen şakamisin ? Git fener formasi giy o zaman ne isin var burda
3. haftadan fark en az 7 olacak. Takım hazır değil. Büyük takımlarda erken kopunca sezonun geri kalanı bitmez. Yapılan transferler giden oyunculardan iyi değil. Fernando gibi Galatasaray tarihinin en iyi 2 ön liberosundan birini gönderip yerini dolduramıyorsun. Onyekuru gibi adam zaten yok takımda. Beğenilmeyen Ndiaye 10 tane Seri eder.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimi getiriyorlarsa getirsinler falcaosun da filan değilim artık şu diagne malından bi kurtulalım sonlarını hazirliyorlar farkında degiller

Bu yenilgilerin sorumlusu başta diagnenin yerine forvet alamayan yönetimdir. ikincisi diagnedir adamın hiç bir özelliği olmazmı arkadaş ne gol vuruşu var ne fırsatcılık var ne top tutma özelliği var ne ilerde rakibe pres yapma var bu adam nasıl Galatasarayın birinci forveti olur akıl alır gibi değil yaşanan şu rezilliklerden sonra transfer komitesinin başında kim varsa istifa etmeli

Şampiyonluk hayal. Bu takımı Falcao yu bırakın. Messi Ronaldo bile kurtaramaz.

Sistem kötü. İstersen en iyi forvetleri getir boş :(:mad:

Kabus gibi ya bir futbol kalmıştı ondan da soğuyacağım bu gidişle.
Ben de o eşikteyim, geçen sene şampiyonluğa rağmen çok kötü futbol oynamıştık sezon genelinde artık alışkanlık haline geldi bir de kulübün genetiğine aykırı biçimde avrupa rezilliği yaşayıp duruyoruz bir noktada salacam gidecem artık sıkmaya başladı. Bir de üstüne yok dursundu, yok lisecilerdi vs...

Yillarin hocasisin Kimselerin basaramadiklarini basarmissin Ulan ben Su Selcugun takimi 9 kisi oynatacagini goruyorum sictik diyorum sen nasil goremiyorsun Selcuktan baska adam mi yok orda olu Selcugu oyuna aliyorsun.

2 senedir gram top oynamıyoruz. Bunu söyleyince suçlu oluyorsun.
Terim’in hiçbir katkısı yok.
Tebrik ediyorum seni Terim.
İSTİFA !!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt