Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 14.973
- 10.941
- 1.188
Ne zaman bir maca kolay desek cok zor geciyor gecen sene akhisar bu sene agucu erken gol bulup farki 3 e cikarmadan garantisi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fbye deplasmanda kesinlikle yenilmemek lazım. Kazanacağımız da yok ancak 2 senedir olduğu gibi beraberliğe bağlamalıyız bir şekilde. Yoksa fb ciddi bir şekilde puan ve moral açısından avantajlı olur.Lig simülasyonu yapıyorum çok acayip hal aldı durum, Fenere deplasmanda yenildik Sivasla berabere kaldık buna rağmen potadayız.
Yenilmeyeceğiz bence ama en kötü senaryo üzerinden ilerliyorum, Fenere bir tek Konyadan 1 puan yazdım ekstra olarak Aykıt hocanın anti futbolu ile bunu mümkün görüyorum. Sivas ve Ts içinde fazlaca kayıp verdim ama şuan Sivas 66 TS 65 Fener 64 biz 62 Başak 59 son 3 haftafbye deplasmanda kesinlikle yenilmemek lazım. Kazanacağımız da yok ancak 2 senedir olduğu gibi beraberliğe bağlamalıyız bir şekilde. Yoksa fb ciddi bir şekilde puan ve moral açısından avantajlı olur.
Yeterli bulmasam bile Jesse sağda Feg solda oynasın.---------Muslera-----------
Mariano-Donk-Marcao-Linnes
---------Seri-Ömer-------
Feghouli---Akbaba---Jesse
------------Adem----------
Allah için şu maçta ömer kanatta oynamasın,tek iyi oynayabildiği yer olan ortasaha sol iç oynasın oynayacaksa. Jesse yi de bi ilk 11 de görelim.
Deme öyle berabere biter bir de gör olursun renktaşSarı kırmızılı ekip kazanır.![]()
Kayseri 18 golle 17 gollü ankaragucunden sonra en az gol atan, yediği 48 golle de ligin en çok gol yiyen takımı.
Lemina Falcao şu bu olmuş olmamış önemli değil. Şu takıma İstanbul'da puan bırakıyorsan zaten şampiyon falan olmak hayal.
1. golü erken bulursak min. 3,4 tane koyar geçeriz.
4 beraberlik hakkimizin oldugu konusunda istirak ediyorum.4 beraberlik hakkin var 70 pts sampiyon yapar