Bu sene olan puan kayıplarında malesef Fatih Hoca'nın yanlış kadro tercihi ve maç içinde değişiklikleri büyük payı oluşturuyor. Bu sene forumda ilk 11 konularında eleştiri çoksa puan kaybettik normalde tersi olurdu :(

Çok hata yaptı bu sene hoca ama eldeki kadro belli abi.Taylan falan deniyor da belli ki taylan akbabanın yedeği.Hem bu sene ne zaman isimsiz vasat kadrolar ile çıktık hepsini rahat kazandık.

kusura bakmayın buraya yazıyorum ama bulamadık..

Bi bilim kurgu filmi vardı.. abd ye bi uzay gemisi iniyor .. insan görünümlü dev bi makine vardı.. hatta parçalamak için elmas uçlu bişeyle delmeye çalışıyorlardı.. :)

adını bilen varsa söylerse sevinirim
eski filmmiydi
1950ler gibi

5 tane eksik var cidden ne bekliyorsunuz yav ?

Muslera

Mariano Ahmet Marcao Linnes

Donk Seri

Feghouli Emre Ömer

Adem

Muslera

Mariano Donk Marcao Linnes

Seri Ömer

Feghouli Emre Sekidika

Adem

Muslera

Mariano Donk Marcao Linnes

Seri

Taylan

Feghouli Emre Ömer

Adem

ve daha bir sürü şey.

Çok hata yaptı bu sene hoca ama eldeki kadro belli abi.Taylan falan deniyor da belli ki taylan akbabanın yedeği.Hem bu sene ne zaman isimsiz vasat kadrolar ile çıktık hepsini rahat kazandık.
Kendi açımdam Ömer ortaya, gereksiz yerine Jese olabilirdi. Onun dışında çok eleştiremem şu 11'i. Fakat millette haklı biraz Lemina yok aşırı büyük eksiklik orayı gereksiz ve seri ile kapatmak sıkıntı. Seri, arkada Lemina ile eleştiri yiyecek şekilde oynuyordu şimdi yanında kaçak oynayacak gereksiz var.

Sezon başına göre toparladık sayılır. Lemina ve ekstra işler yapan Emre'nin baya payı var bunda. Biraz dinamizm bile kadroyu nele hale getirdi.

Kendi açımdam Ömer ortaya, gereksiz yerine Jese olabilirdi. Onun dışında çok eleştiremem şu 11'i. Fakat millette haklı biraz Lemina yok aşırı büyük eksiklik orayı gereksiz ve seri ile kapatmak sıkıntı. Seri, arkada Lemina ile eleştiri yiyecek şekilde oynuyordu şimdi yanında kaçak oynayacak gereksiz var.

Sezon başına göre toparladık sayılır. Lemina ve ekstra işler yapan Emre'nin baya payı var bunda. Biraz dinamizm bile kadroyu nele hale getirdi.

Orta sahayi agresif ve direncli yapmasi lazimdi, Donk - Taylan cok uygun buna. Onlerinde Akbaba, Jesse sag kanata, sol mecburi omer ve Adem forvet.

Orta saha helva gibi suan

canlı yayında hoca oyuncu degisikliklerini söyledi dk 88 89 gibi kuruyu oyuna alacakmıs :)

Saraachi
Luyindama
Lemina
Falcao
Jesse
Onyekuru

Olsaydı... Nerden bakarsan bana göre 5-6 AS ilk11 yok

İtalya liginde ilk 4 sıradaki takımların hepsi 3 5 2 oynuyor ne güzel be :) bakıldığında en iyi taktik diziliş ama bizde oynayabilecek oyuncu topluluğu hak getire

Ben cidden anlamadım yav orta sahada nasıl direnç göstereceğiz bu şekilde?
Seri ve Emre fiziksel açıdan yetersiz zaten ikili mücadele kazanamıyorlar. Belhanda da malum..

Tribünler boş şampiyonluk havasi yok henuz ,asla İngiltere,Almanya gibi olamayiz tamam takim kotu oynamis olabilir almayin kardesim o zaman kombine

Geri
Üst Alt