Donkun orta saha da oynaması fikrine katılıyorum. Geçen sene bizi ipten almıştı o bölgede. Lemina biraz daha rahat olur. Şu durumda tek başına nereye kadar sirtlayabilecek orayı muamma.

Donkun orta saha da oynaması fikrine katılıyorum. Geçen sene bizi ipten almıştı o bölgede. Lemina biraz daha rahat olur. Şu durumda tek başına nereye kadar sirtlayabilecek orayı muamma.

O muhabbeti fb deplasmanında yapar hoca muhtemelen.Eğer fb deplasmanına seri lemina emre çıkarsak 3 atıp yollarlar bizi.

Falcao kesin olarak yok mu?Ulan tam da izleyemediğimiz zamanların acısını çıkarıyorduk. Şansımıza tüküreyim.

Defans marcao ortaya ömer sola sekidika forvete adem en ideal bu gibi iç saha olunca seri de oynasa idare eder ama ben Ömerin göbeğe alışması taraftarıyım hem sekidikayı da bir görmüş oluruz..

Falcaonun ligde gol sayisi kac oldu?
Kupa da kac atti?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Oo gol basi 1 milyon euro.

Bize gelmek icin cirpinan muriqi yerine veteran sakat golcuye servet gomenlerin yatacak yeri yok. Gelecegimizle oynadilar

Adamların başkanı fenerli ve sana satmaya niyeti yoktu zaten. O herifin yaptıkları ne çabuk unutuldu?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ayaklarimizin yere saglam basmasi gereken mac.Boyle garanti gibi gorunen maclar hep korkutmustur.Erken bir gol bulup skoru ve oyunu domine etmek lazim.

Lemina kart cezalısı, Falcao ve Saracchi'de kas yırtılması var deniliyor umarım yalandır. Yalan olsa bile riske edilmemesi lazım bu maçta. Stopere Emin'i koydum ama yeni transfer gelirse o oynar. İkinci yarı duruma göre Akbaba oyuna girebilir. Çok ağır bir sakatlık geçirdi haftada 3 maç oynadı. Bence bu maçta dinlenebilir.

1580199717666.png

Bunlari da rahat geceriz,zaten gecmeyeceksek takip etmeye de gerek yok ayrica Mensah cezali

Lemina yoksa Donk'u defansın ortasına alarak 3'lü defans çıkmalıyız. Andone bu maça yetişir. Yoksa Adem'e kaldık.

Muslera
Ahmet Donk Marcao
Mariano Seri Ömer Linnes
Feghouli Emre
Andone

Sakatliklardan sonra ic sahada bu kadro oynamali bence :

Muslera
Mariano - Emin - Marcao - Linnes
Seri - Omer
Akbaba
Feghouli - Adem - Sekidika

Degisiklikler : Taylan, Andone, Onyekuru​