Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 19/20 H:20 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 2 Şubat
Donkun orta saha da oynaması fikrine katılıyorum. Geçen sene bizi ipten almıştı o bölgede. Lemina biraz daha rahat olur. Şu durumda tek başına nereye kadar sirtlayabilecek orayı muamma.
Donkun orta saha da oynaması fikrine katılıyorum. Geçen sene bizi ipten almıştı o bölgede. Lemina biraz daha rahat olur. Şu durumda tek başına nereye kadar sirtlayabilecek orayı muamma.
Defans marcao ortaya ömer sola sekidika forvete adem en ideal bu gibi iç saha olunca seri de oynasa idare eder ama ben Ömerin göbeğe alışması taraftarıyım hem sekidikayı da bir görmüş oluruz..
Ayaklarimizin yere saglam basmasi gereken mac.Boyle garanti gibi gorunen maclar hep korkutmustur.Erken bir gol bulup skoru ve oyunu domine etmek lazim.
Lemina kart cezalısı, Falcao ve Saracchi'de kas yırtılması var deniliyor umarım yalandır. Yalan olsa bile riske edilmemesi lazım bu maçta. Stopere Emin'i koydum ama yeni transfer gelirse o oynar. İkinci yarı duruma göre Akbaba oyuna girebilir. Çok ağır bir sakatlık geçirdi haftada 3 maç oynadı. Bence bu maçta dinlenebilir.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.