Malınızı mülkünüzü gidin satın fb galibiyetine basın..

Bu sene şampiyon olamazlarsa net batacaklar.. adamlar TS ye falan galibiyet aldırmazlar
Şampiyon falan olamayacaklar bırakın artık şu fener güzellemelerini..
En az 4-5 puan önlerinde bitirecek Galatasaray
Böyle konuşanların hepsi mayıs ayında ortalıktan kayboluyor..

Bu maç kağıt üzerinde çoktan oynandı ve bitti, kuşlar 3 puanı aldı bile.
Hakem ataması ve limit düzenbazlığı ile her şeyi ulu orta yapıyorlar artık.

Hamsiler kafalarını taşlara vurmaya devam etsin.

Hamsiler, takımı tecrübesiz, futbol bilgisi kıt ve oyuncularına kendini kanıtlaması imkansız olan birine emanet ederek kuşların ekmeğine yağ sürdü.

trabzon mwakeme den ibaret değil ki arkadaşlar ts favori gözüküyor
Bu maç kağıt üzerinde çoktan oynandı ve bitti, kuşlar 3 puanı aldı bile.
Hakem ataması ve limit düzenbazlığı ile her şeyi ulu orta yapıyorlar artık.

Hamsiler kafalarını taşlara vurmaya devam etsin.

Hamsiler, takımı tecrübesiz, futbol bilgisi kıt ve oyuncularına kendini kanıtlaması imkansız olan birine emanet ederek kuşların ekmeğine yağ sürdü.

Malesef haklısın maç sonucu bile söylüyorum 0 3

Büyük ihtimal kuşlar Trabzon'da takılacak ama biz 23. haftada kuşları yenerek tamamen havlu attıracağız. O sene bu sene!

şu fblilerin çoğunun niye burnu kalkmış bu kadar?ulan bu hafta tsye kaybetseler , alanya ve başak evinde kazansa haftayı 5. sırrada bitiriyorlar. bizim şampluğumuz için de fbnin kaybetmesi gerek doğru ama şunların havası sönsün diye de çok istiyom yenilmelerini ve şamp olmamalarını.6 yıldır tek kupa yok 12 yıldır CL yok ama burunlar sanki barça taraftarılar.

Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un Nwakaeme'nin kartının iptali için yaptığı itirazı reddetti.

Nwakaeme, Fenerbahçe maçında olmayacak.

iyice düşündüm, hangi sonuç bize yarar diye.. Geçen hafta Trabzon kazansın demiştim ama son transferler sonrası beraberlik iyidir diyorum. Fb'nin Alanya maçı kritik olacak haftaya.

iyice düşündüm, hangi sonuç bize yarar diye.. Geçen hafta Trabzon kazansın demiştim ama son transferler sonrası beraberlik iyidir diyorum. Fb'nin Alanya maçı kritik olacak haftaya.
Trabzon'un o transferlerle şampiyon olma şansı yok. Zaten bu loserlikle de zor olurlar ama Fb burdan sağ çıkarsa önleri açık. Alanya falan hayatta puan alamaz. Alacağı varsa bile fenerli başkanları sayesinde alamaz. Ts kazanmalı bu maçı.

Geri
Üst Alt