Trabzon bu defansla bizden alisamiyende 5 yer 5.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yusuf ağır saçmaladı ilk yarı, gol atım kahraman olum derdinde 3 tane atağın içine sıçtı böyle. 2. yarı değişmesi gereken 1. isim.

Hep savunduğum düşünce 1.90 ve üzeri pivot santraforlar bizim ligde her zaman iş yapar diagne bu yüzden dönsün falcaonun alternatifi olsun diyordum ama andoneyi tercih ettiler inş pişman olmayız

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim de biliyordu muric i bosuna istemedi. Sorarlarsa cengiz ne derse yapıyor Terim 'in.

bu gurbetçi oyuncular niye hep böyle psikolojik olarak zayıf süt tipli oluyor. Yusuf ilk yarının en kötülerinden. Ekuban da hiç hazır görünmüyor. Ndiaye'de eyyam kartı yeyince sinerek oynamaya başladı.

Hakemin ilk yarı raporu 1 kırmızı 1 penaltı es geçti N'diaye'ye yapılan ve Serdar'ın omuz attığı pozisyonlarda net sarı kart.

Fenerliler aykutun günahını aldı yıllarca. Erken gol bulmak Ersununda dengesini planını bozdu bakın.
Ehuheahahshahah

Ozan sari kart görebilirdi. Luiz Gustavo zaten hic zamaninda sari kart gördügünü görmedim türkiyede. Adam diger liglerde hep en fazla kart yiyenlerden biriydi...

Terim de biliyordu muric i bosuna istemedi. Sorarlarsa cengiz ne derse yapıyor Terim 'in.

yalnız o dişlegi biz alamzdık imkansız rizenın basındaki gavat vermiyecem demiş galatasaraya o herif bize oyunc moyuncu vermez muricte6 ay oynamamayı göze alamadı anlasılan

Geri
Üst Alt