Rezil bir hakem bu Palabıyık.

ABD'de verilen maclarda genellikle Ismail Senol'a anlattiriyorlar. Dogru duzgun Ingilizce konusamamasinin yanisira inanilmaz derecede yanli anlatiyor. Tahmin etmissinizdir zaten. Usenmesem bir klip yapacagim hem tarafli anlatisindan hem de igrenc telafuzundan ama useniyorum. Amerikali arkadaslarla izlerken utaniyorum. Zaten duduk ile birlikte hemen kesiyorlar sesini, cok komik. Bazi onemli maclarda iki yabanci spiker oluyor, bir anda PL havasi geliyor ligimize.

Gercekten soyluyorum, azicik bile bir marka degeri varsa ligimizin ulke disinda, bu Ismail gercekten yerlere cekiyor kaliteyi. Butun isimleri sanki Turkiye'de anlatiyormus gibi Turkce okuyor. Arkadas hic 8-0 Liverpool ozetini de mi izlemedin? Babel degil o Babil!!

badou baya fark yaratti bugun

adam oynadigi oyunu iyi oynuyor. futbol zekasi yuksek degil teknigi de mukemmel degil ama hiziyla ve dribbling ozelligiyla orta sahada katki sagladigi bir gerçek. sahada basmadik yer birakmiyor adam. orta sahaya böyle adamlara da ihtiyacin oluyo

2-2 biten Baros'un son dakika direkten dönen pozisyonunun olduğu maç gayet dişe diş oynamıştık hatta daha iyi oynamıştık ama işte talih yüzümüze gülmedi o gün.

Burak'in topu kaleyi giderken tv kablosuna carptigi mac var. Ilk 20 dk surklase etmistik. Ayinin da iyi oynayacagi tutmustu.

ABD'de verilen maclarda genellikle Ismail Senol'a anlattiriyorlar. Dogru duzgun Ingilizce konusamamasinin yanisira inanilmaz derecede yanli anlatiyor. Tahmin etmissinizdir zaten. Usenmesem bir klip yapacagim hem tarafli anlatisindan hem de igrenc telafuzundan ama useniyorum. Amerikali arkadaslarla izlerken utaniyorum. Zaten duduk ile birlikte hemen kesiyorlar sesini, cok komik. Bazi onemli maclarda iki yabanci spiker oluyor, bir anda PL havasi geliyor ligimize.

Gercekten soyluyorum, azicik bile bir marka degeri varsa ligimizin ulke disinda, bu Ismail gercekten yerlere cekiyor kaliteyi. Butun isimleri sanki Turkiye'de anlatiyormus gibi Turkce okuyor. Arkadas hic 8-0 Liverpool ozetini de mi izlemedin? Babel degil o Babil!!

ABD'nde misin?

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Yeni transfer Simon Falette maçı hata yapmadan tamamladı. Kaptan Emre’ye soyunma odasında açık kalp ameliyatı yapılıyor ancak kaptan Kırklareli maçında fedakarlık yapıp oynayacak. Vedat’ı izleyen Totnım maçtan sonra kulübe 45 milyon Euro önerdi.

Geri
Üst Alt