- 9 Temmuz 2011
- 34.255
- 29.169
- 2.533
Bakasetas out
Musa Çağıran in
Musa Çağıran in
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla efecanda bok gibi oynadı adı duyulmadıadamlar penaltı kaçmasına rağmen maçtan kopmamıştı efecan'ı çıkarttı bitirdi alanya'yı
Alanya fişi erken çekmek yerine sürekli feneri oyuna dahil etti. Bize gelince ters ayakla adamları 90 a gol atıyor fenere gelince 2 penaltı kaçırıyor.
Erol Bulut ?Bakasetas out
Musa Çağıran in
Kim demiş Ceyhun sayesinde gruptan çıktık diye? Adam kaç tane kupa aldı bütün hocalar beğenip oynatıyor dedim. Misal verdim Manciniyi de. Kolpa mesaj atan sensin kendi kendini alıntılayıp özür mahiyetinde post atmışsın. Skor yorumu yapıyorsun tahminlerin boş katkı verdim diye zoruna mı gitti.
Hem modsun hem de senden kaç yaş büyüğüm düzgün konuşacaksın tabi... Forum kültürün sıfır zira forum romalılardan gelir karşıt görüş forumun temelidir. Karşıt görüşe saygın yoksa burada işin ne hadi işin var yöneticilik niye yapıyorsun. Engellenmiyorsun görünce yazdım bir daha da yazarsam senin gibi ergene iki olsun bir daha ben yokmuşum gibi davran ben öyle yapacağımbaş baş...
sivas ve başak maçıda berabere biterse keyfimizden geçilmezdoğru aslında, alanyada bizden üstte. fb 2 puan kaybetse de olur ha 2 ha 3