SL 19/20 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor | MS | 8 Şubat

Bakasetas out
Musa Çağıran in

abv cisse sagdan gelen adama versene sifatina tukurdugum

Buna ofsayt çalan yan hakemin hakemlik sertifikası elinden direk alinmali

adamlar penaltı kaçmasına rağmen maçtan kopmamıştı efecan'ı çıkarttı bitirdi alanya'yı

Maci izlemiyorum ama efecani oyundan mi cikardi gercekten.sadece bu hamle bile insanda ciddi soru isareti yaratıyor

Kim demiş Ceyhun sayesinde gruptan çıktık diye? Adam kaç tane kupa aldı bütün hocalar beğenip oynatıyor dedim. Misal verdim Manciniyi de. Kolpa mesaj atan sensin kendi kendini alıntılayıp özür mahiyetinde post atmışsın. Skor yorumu yapıyorsun tahminlerin boş katkı verdim diye zoruna mı gitti.

Hem modsun hem de senden kaç yaş büyüğüm düzgün konuşacaksın tabi... Forum kültürün sıfır zira forum romalılardan gelir karşıt görüş forumun temelidir. Karşıt görüşe saygın yoksa burada işin ne hadi işin var yöneticilik niye yapıyorsun. Engellenmiyorsun görünce yazdım bir daha da yazarsam senin gibi ergene iki olsun bir daha ben yokmuşum gibi davran ben öyle yapacağım :) baş baş...

Ben hata yaptığımda hatamı kabul ediyorum. Sende o erdem yok. "Ceyhun bilhassa Şampiyonlar Liginde muazzam oynamıştı." yazmışsın

ben de ÖYLE BİR ŞEYİN OLMADIĞINI gösterdim. Yoksa dönem dönem iyi oynadığını, çoğu hocanın oynattığını ben de biliyorum.

Karşıt görüşe saygımın olmadığını nereden çıkardın? Ben sana bir şey yazdım mı foruma döndüğünden beri? İlk sataşan hep sensin. Neyse bana yazmaman benim istediğim şey zaten. Rahat bırak beni.

Junior Fernandes bir sey mi yapti da oynamiyor hayirdir

Geri
Üst Alt