SL 19/20 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor | MS | 8 Şubat

bu maçın oranları garip geldi bana. rakip alanya fbden üst sırada ve fb 1.45 veriyor, sanırsın fb 10. ile oynuyor evinde, ayrıca avrupada en düşük fb oranı 1.80 en yüksek 2.06. normalde avrupa ile iddaa arası oran farkı az olur,bana oranlar garip geldi.fb en az 1.70 olmalıydı iddaada, rakip alanya yani
Fazla bile vermişler kuşlara
Kendi evinde bu saatten sonra puan filan vermezler
Çok baskılı oynuyorlar ve hakem de arkalarında oluyor.
Rakip kim olursa olsun puan vermezler.
Hele birde bizim kupa maçında yıpranmış Alanya en az 2 fark yer bunlardan

yav bunlar son hafta iki kere şampiyonluk vermiş camia.Buyuk maçları iyi oynayıp gider ankaragucune kayseriye falan puan kaybederler.Bak gör olacak.

Fener fazla abartıldı 2 maçla Antep ve Rize maçındaki rezil futbolları unutuldu.

balon patlayacak önümüzdeki 2 maçta bence. patlamalı da, 6 puan alırlarsa çok avantaj yakalarlar.

Alanya çok formda sert bir takım. kadroları da iyi. Erol Bulut'un deplasmanda 3 büyüklere karşı beraberliği bile yokmuş daha. siftah için mükemmel bir maç. Ersuncuğum kovulursa zaten kendisi aday fb teknik direktörlüğüne.

ama illa iyi oynuyor diye oran belirlenmez ki, alanya kötü mü? sonuçtan fb den üst sıradaki takımla oynayınca 1.45 verilmez bence, mantıklı değil. örnğ birinci ile ikinci yapsa puanları aynı olsa 1.45 1.30 vb verilir mi hiç, denk güçlerin maçı olmuş olur puan tablosuna göre

baiano oynayacak mı acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alanya korner atabilirse maçta gol bulur. Fener felaket yıkacaktır rakip sahaya oyunu. Bizimkiler de maçı izlesin de bir tarafta safi mücadele, hırsla rakibi bayıltan, diğer tarafta zor deplasmanda duran topla rakibi sıkıntıya sokan 2 takım izlesinler. Bizim takımın en büyük 2 eksiği, bu 2 takımın oyun karakteristiği. Gönül ister ki bol kırmızılı, kavgalı maç olsun ama Saraçoğlu'nda kartlar tek taraflı çıktığı için Alanya bugünkü kasap havasını Kadıköy'de oynarsa maçı 11 kişi tamamlayamaz. Gerçi adamlar net şekilde kupayı hedef aldıkları için belki bu maçı biraz sallayabilirler de.

Güzel maç olsun, Fener rezil rüsva olsun.

En az bir puan alır alanya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener fazla abartıldı 2 maçla Antep ve Rize maçındaki rezil futbolları unutuldu.

Ersun tam bir futbol fakiri taktik maktik hiç bir şey bildiği yok. Yarı başlarında takıma tüm enerjisini kullandırıp hurra hücum edin presleyin skora ulaşın dışında bir şey oynattığını görmedim. Deplasmanların çoğunda da bir halta yaramıyor bu oyun tarzı. Alanya'yı da bu şekilde kırmaya çalışacaklar. Erol'un da büyük rakiplere karşı deplasmanda korkak oynattığını düşünürsek bu maçtan bir şey çıkmaz yenerler.

alanya kadıköy'de ekmek arası balık yer boğaz havası alır döner. başka da bir şey zor alır. bir de bizi yenmişler ki havalı ve yorgun giderler ki ilk yarıdan bile kayışı koparabilirler.

Belki beraberlik çıkar ama pek bir beklentim yok.

sent via GSC

Çok büyük beklentiye girmemek lazım bu maç için. Bizim işe yaramaz yedekleri yendikleri için kendilerini bi halt zannediyorlardır, halbuki oynadıkları oyunu ben beğenmedim, kazanmalarına rağmen. + olarak hakem faktörü öne çıkacaktır.

Şu an Malatya-Ankaragücü maçini izliyorum leş gibiFutbol,horlamama uyanmişim bu 2 rezil takima 4 puan verdik inanilmaz..

Son maçta beğenemedim AS u. Bizim takım kötü olduğu zaman ezmeyeni-yenmeyeni dövüyorlar zaten!..Bize yenildikleri lig maçında çok daha iyi futbol oynamışlardı...

Bir takım iyi mi oynamış, yoksa rakip kötü olduğu için mi kazanmış?..Bunu ayırt edebildiğimi zannediyorum...

Yarınki maçta N'Sakala'ya dikkat edin. fb maçında oynamamak için kırmızı gördü ama 1 maç verdiler. Bir de transferin son günlerinde fb'ye gitmek istiyordu, fenerlilerin yorumlarını beğeniyordu. Yarınki maçta dikkatle izleyeceğim bu herifi. Çok kuşkulandım.

Geri
Üst Alt